Tron: Evolution Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tron: Evolution - PC DVDTron: Evolution - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 54397
Disney

Tron: Evolution [XBOX 360]



Tron je kultovní snímek, který již v roce 1982 předznamenal využití počítačové grafiky ve filmu. Příběh se odehrává v digitálním světě, kde spolu virtuální postavy soupeří. Tedy již v roce 1982 Tron představoval počítačové hry na filmovém plátně.

Hra se odehrává před událostmi z filmu a snaží se jejich tak doplnit o nový příběh a pozadí vyprávění. Od roku 1982 technika pokročila mílovými kroky, takže se můžete těšit na perfektní grafické zpracování a stejně jako ve filmu i herecké úkoly, z nichž jednu dokonce ztvárňuje herečka Olivia Wilde, známá hlavně ze seriálu Dr.. House.

Vstupte do světa Tron jako nový bezpečnostní program Kevina Flynna a chraňte síť před nepřítelem, který se nepodobá ničemu, co kdy kdo viděl! Prozkoumejte svět Tron prostřednictvím nespoutaného běhu a prožijte na síti vzrušující dobrodružství. Postavte se novým a nelítostným nepřítelem ve vyhrocených bojích světelnými disky av adrenalinových závodech světelných motorek. V okamžiku přejděte z příběhového režimu do online bitev až 10 hráčů a bojujte o nadvládu nad herní sítí.

Recenze na Tron: Evolution

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.