Tropico 5 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Tropico 5 - PC DVDTropico 5 - PS4
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 230926
EN dabing

Tropico 5 [XBOX 360]

Vy, jako El Presidente , převezmete kontrolu nad neslavným ostrovem Tropico během časných kolonizačních časů a povedete ho staletími světových změn stále a stále vpřed . Budete muset uspokojovat stále se měnící potřeby vašich lidí , jakož i opozičních vlád a frakcí a tak založit základy své vlastní dynastie . Během let vašeho vedení můžete do významných funkcí dostávat členy své rozsáhlé rodiny a zajistit si tak pozice jako ambasador , generál nebo samotná hlava státu , abyste si mohli být jisti , že vaše dědictví vzkvétá každou érou . Jak váš vliv a bohatství roste, rostou i rizika vaší rozvíjející se supermoci . Dokážete přežít obě světové války , prosperovat přes Velkou krizi , velet jako diktátor s železnou pěstí v období studené války a dostat vaši zemi na výsluní moderní doby a ještě dál? Od 19-tého až do 21-ého století každá éra s sebou přináší vlastní příležitosti, ale i vlastní hrozby.

  • Revoluční redesign dává Tropico 5 zcela novou identitu.
  • Sledujte jak se ostrov Tropico mění postupem času a adaptuje na stále se měnící podmínky nové éry.
  • Kooperativní a konkurenční multiplayer pro 4 hráče-každý s jejich vlastním národem, který mohou vybudovat a přizpůsobit si ho.
  • Definujte budoucnost jmenováním členů rodiny do vlivných pozic.

  • Éry -Začněte své vládnutí v období kolonizace, prožijte dvě světové války a Velkou krizi, staňte se železným diktátorem v období Studené války, vybudujte svou zemi moderní doby a jděte ještě dál-každá éra má své vlastní příležitosti, ale i vlastní hrozby.
  • Dynastie -Každý člen rozsáhlé rodiny El Presidente se na ostrovenachádza a můžete jej využít jako vládce, stanoveného manažera, ambasadora či generála. Členové dynastie získávají schopnosti a zkušenosti podle jejich individuálních úkolů.
  • Výzkum a renovace -Rozvíjejte svůj národ vynalézáním nových budov, technologií a zdrojů. Renovujte své staré budovy na modernější a účinnější.
  • Pokročilé obchodní systémy a obchodní loďstvo -Shromážděte si svou globální obchodní flotilu a využijte své k zajištění obchodních cest do okolních ostrovů nebo světových supervelmocí jak pro export, tak i pro import.
  • Prozkoumejte svůj ostrov -Objevte co se skrývá pod válečným kouřem. Posílejte svých průzkumníky hledat nové zdroje, dávejte si však pozor na nehostinné zvířata a domorodé kmeny.
  • Užijte si nový vizuál -Všechny vizuální prvky byly v Tropico 5 přetvořeno od základu s unikátní vizuální identitou. Vyberte si ze 100 nových budov z každé individuální éry.
  • Kooperativní a konkurenční multiplayer -Až 4 hráči současně mohou ovládat své vlastní města a ekonomiky na kterékoliv mapě. Můžete si také vybírat, zda chcete sdílet společné zdroje, podporovat se a tvořit společnou populaci, nebo si navzájem prohlásíte válku.



  • Recenze na Tropico 5

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.