TrueCam M7 GPS dual

Cena s DPH
3 190 Kč
Cena bez DPH: 2 636 Kč
 
Kód produktu: 408933
TrueCam

TrueCam M7 GPS dual [TRCM7GD]

Má oči vpředu i vzadu

S magnetickou kamerou do auta TrueCam M7 GPS Dual je řešení každé nepříjemnosti na cestě snadněji. Přední Full HD kamera neustále sleduje, co se děje před vozidlem a zadní HD vám hlídá nárazník. Nacvaknutí kamery před jízdou zabere díky magnetickému držáku jen sekundu. S GPS a databází radarů v 36 zemích se navíc snadno vyhnete pokutám.

proč koupit

  • Připravená dříve, než se připoutáte-Už u TrueCam M5 Wi-Fi byl revoluční magnetický držák pro co nejrychlejší instalaci. M7 ho má také. Čekejte super snadné používání a maximální ochranu v podobě zarážky, která doplňuje magnet a kameru udrží i na extrémně rozbité cestě. Nová Autokamera je vybavena i magnetickým GPS modulem a kovovým objektivem. Na něj nacvaknete doplňkový, magnetický polarizační CPL filtr, který odstraní nechtěné odlesky na čelním skle.
  • Dvě kamery= dvojnásobná ochrana-O přínosu Autokamera rozhoduje kvalita záznamu. Ten musí být ostrý a plynulý, abyste i v rychlosti rozeznali drobné objekty jako SPZ nebo obličeje. Přesně to TrueCam M7 dokáže a navíc hlídá předek i zadek zároveň. Přední kamera natáčí ve Full HD při 30 snímcích a zabírá široký úhel 150 °. Zadní je polohovatelná, natáčí v HD a můžete ji umístit i na čelní sklo a nasměrovat směrem do auta. Snadno tak natočíte, co se děje v kabině-ideální pro taxikáře.
  • Buďte chráněni 24/7-Většina autokamier zvládá natáčet ve dně. Chleba se ale láme při špatných světelných podmínkách. Čočka a optický snímač TrueCam M7 se šeru i tmě automaticky přizpůsobí a pořídí jasné video, které můžete v případě nehody použít jako důkaz. Při výjezdu z tunelu nebo střetávání protijedoucího auta pomůže funkce WDR.
  • Vyhněte se pokutám-Chcete vědět o statických radarech v 36 zemích světa? S Nacvakávací magnetickým GPS modulem vás už měření rychlosti nebo křižovatka s detekcí jízdy na červenou nepřekvapí. V databázi máme přes 40 tisíc míst a další stále přidáváme. Díky lokalizačním údajům si ve videu můžete nechat zobrazit i svou rychlost.
  • Ideální poměr mezi velikostí a výhledem-Autokamera vám nikdy nesmí překážet ve výhledu. Zároveň je ale fajn, když se na zhotovené snímky můžete rovnou podívat-proto jsme TrueCam M7 vybavili skvěle čitelným dvoupalcovým displejem s vysokým rozlišením a širokými pozorovacími úhly. Přesto jsme zachovali maximální kompaktnost, kdy kamera nebudí pozornost kolemjdoucích.
  • Zvládá všechno, co správná TrueCamka-TrueCam M7 se téměř o všechno postará sama. Díky automatickému spuštění nahrávání na něj vy nikdy nezapomenete. Paměť nemusíte ručně mazat, kamera sama odstraní nejstarší nepotřebný záběr. Stejně tak umí pomocí G-senzoru rozpoznat náraz a automaticky video uzamknout. Zamykání videí, které si chcete nechat, zvládnete i vy jedním tlačítkem. Celé ovládání je navíc v češtině.
  • Bezpečné napájení s dlouhou životností-Místo klasické baterie jsme použili bezpečnější kondenzátor s mnohonásobně delší životností. Ten se snadno vypořádá se změnami teplot. Zároveň se v průběhu času nijak nezhoršují jeho vlastnosti. Aby kamera natáčela, musí být stále připojena k napájení, což je ale u autokamier samozřejmost.
  • V bezpečí i na parkovišti-Nepozorný řidič, který vám při parkování drgne do auta? I proti tomu vám TrueCam M7 s parkovacím režimem pomůže. G-senzor rozpozná náraz, obě kamery se v okamžiku zapnou a spustí nahrávání. Stačí kameru nechat připojenou do napájení a důkazy jsou vaše.
  • Profesionální snímky díky CPL (doplňkově)-Vaše snímky se stanou dokonalými díky doplňkovému polarizačních filtrů. Polarizační proto, že redukuje množství světla a propustí přesně tolik slunečních paprsků, kolik je potřeba. Samotné video tím získá lepší kontrast a barvy. CPL filtr zároveň zamezí nechtěné odlesky palubní desky na čelním skle. Výsledkem jsou bezchybné a syté barvy.

technická specifikace

Rozlišení videa přední kamery Full HD (1920 × 1080) @ 30 fps, HD (1280 × 720) @ 60 fps, HD (1280 × 720) @ 30 fps
Rozlišení videa zadní kamery HD (1280 × 720) @ 30 fps
Úhel záběru přední kamery 150 °
Úhel záběru zadní kamery 130 °
formát videa MOV, komprese H.264
rozlišení fotografie 2 MP
formát fotografie JPEG
zvuk Vestavěný mikrofon s možností vypnutí
LCD displej 2 "320 × 240
paměť Micro SD až 64 GB
funkce magnetický držák, WDR, parkovací režim, detekce pohybu, G-senzor, záznam do smyčky, ochrana souborů, automatické spuštění, magnetický GPS modul s detekcí radarů, magnetický CPL filtr (doplňkově)
jazyky menu Slovenský, Čeština, angličtina, němčina, Polština, Maďarština
napájení superkondenzátor
Rozměry 69 × 45 × 34 mm

Obsah prodejního balení:

Autokamera TrueCam M7 GPS Dual
zadní kamera
Magnetický GPS modul
Magnetický držák s 3M nálepkou
Adaptér do autozapalovače se dvěma USB výstupy
Napájecí micro USB kabel s délkou 3 m
Propojovací kabel zadní kamery
Micro SD/USB adaptér pro přenos souborů do PC
Datový USB kabel pro aktualizaci GPS modulu
Náhradní 3M nálepka pro opětovné přilepení držáku na sklo (2 ×)
3M držák pro uchycení napájecího kabelu (5 ×)
Ochranný obal na uschovávání a přenášení
Propojovací kabel zadní kamery
Nástroj na kabel
Návod


TrueCam M7 GPS dual - PlayGoSmart : hodnotenie 4.8 z 5 na základě 4 hodnocení.

Recenze na TrueCam M7 GPS dual

Zobrazeno 14 (z 4 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Vladimír Počner 4 z 5 Hvězdiček! 08. 12. 2023
Zaznamenává záznam z přední i zadní části auta. Rozlišení kvalita je dobrá i večer.
od David Mater 5 z 5 Hvězdiček! 06. 10. 2023
Duální kamera na natáčení situace před i za autem. Díky ní mám jistotu, že budu mít záznam.
od Pavel Partika 5 z 5 Hvězdiček! 01. 08. 2023
Koupil jsme tuto kameru kvůli tomu, že to je duální kamera, která má i GPS. Sice stála trochu víc než jsem chtěl, ale aspoň mám všechno.
od Vojtěch Zouval 5 z 5 Hvězdiček! 04. 07. 2023
S kamerou v autě jezdím už několik let a už to chtělo upgrade. Tato M7 má kvalitu dost dobrou a dokonce i gps.
Zobrazeno 14 (z 4 hodnocení)
Celkem stran:   1