Turbo: Super Stunt Squad Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Turbo: Super Stunt Squad - PS3
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 216123
D3EN dabing

Turbo: Super Stunt Squad [XBOX 360]

Turbo: Super Stunt Squad je vysokorychlostní akční honička, která obsahuje zběsilou skupinku postav z nového filmu Turbo. Každá hratelná postava má svůj vlastní street styl a vychytrale triky, které se hodí, když se předvádějí a získávají obdiv díky skákání, drifteniu, flipem či dalším super-cool senzačním kusem. Expertské schopnosti se také hodí k získávání vylepšení, přizpůsobení si své postavy, výhru konkurenčních výzev či nalezení různých zkratek v dynamickém obrovském světě Turbo.

  • Vyzkoušejte parádní kaskadérské kousky-Driftujte, šmýkajte se a shromážděte vzduch s Turbo-nabitými skoky a salta, závoďte v bleskově rychlých otáčkách a ukažte dech vyrážející kombo kousky!
  • Nastartujte akci s týmem Turbo-Vejděte do akce za svého oblíbence-Turbo, Smoove Move, Whiplash, Skidmark či Burn.
  • Tony přizpůsobení a vylepšení-Vylepšujte se a odemykejte nové schopnosti, které Vám pomohou zlepšit akceleraci, rychlost či stabilitu na trati.
  • Okruhy, které jsou větší než v realitě-Využijte výhodu pohledu malých slimáčích očí, pro které je lidský svět nepředstavitelně obrovský! Vyzkoušejte šílené kaskadérské kousky na věcech každodenního života, jako například kuchyňské sporáky, tuby s omáčkou či taco balíčky. Turbo je zaměřeno na kaskadérské kousky.
  • Množství úkolů a misí-Odemkněte další mise a splňte úkoly jako načasované kaskadérské kousky, sbírání věcí, speciální triky, bodové výzvy a mnoho dalšího!



  • Recenze na Turbo: Super Stunt Squad

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.