Turok Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Turok - PS3Turok - NSW
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 18930
Disney

Turok [XBOX 360]

Nástupce slavného lovce prehistorických predátorů, jehož příběh se odehrává ve vzdálené budoucnosti. Hlavním hrdinou je Joseph Turok, bývalý člen Black Ops komanda, který se nechal rekrutovat do speciálních složek, které se starají o likvidaci těch největších hrozeb po celé galaxii.

Jedna taková na Turok a jeho spolubojovníky čeká na vzdálené geneticky upravené planetě, kam byli vysláni na misi, jejímž cílem je zneškodnění velmi nebezpečného kriminálníka. Jenže problémy nastanou ještě před přistáním, ke kterému nakonec vůbec nedojde. Vesmírné plavidlo se speciálním zásahovým týmem je sestřeleno a Turok může být rád, že to vůbec přežil. Alespoň tedy pro tuto chvíli.

V dalších hodinách jej totiž čeká tuhý boj o přežití, během něhož bude nucen využít všechny své schopnosti, instinkt a bojové skúeenosti. Čeká ho totiž boj s velmi dobře vycvičenou nepřátelskou armádou a ještě nebezpečnější faunou geneticky upravené planety, kde se prohánějí různí pravěcí ještěři a dinosauři.

- Netvoři obrovských rozměrů - utkejte se s geneticky upravenými dinosaury, obrovitým hmyzem a dalšími krvelačnými tvory.
- Strategie boje - vyhlaďte nepřátele pomocí extrémního žáru nebo využijte rychlé a tiché zbraně (jako je luk či nůž).
- Tmavý, drsný a nebezpečný sci-fi svět - realistická grafika ve vysokém rozlišení a intenzivní dynamická hudba se surround efektem probudí k životu nebezpečnou planetu.
- pěstním souboji s dinosaury (boj o život holýma rukama) - dinosauři nezaváhají a skočí po Turok při každé příležitosti. Turok se musí mnohokrát pouze za pomoci vlastních pěstí dostat z čelistí dinosaura a zachránit se tak před sežráni.
- Realistická umělá inteligence - velmi dobře vycvičení vojáci s promyšlenou umělou inteligencí a rozvinutou taktikou jsou výzvou pro každého hráče, reagují takřka dynamicky a okamžitě na každý pohyb hráče.
- Dinosauři jsou taktéž nebezpeční a navíc nepředvídatelní, protože predátor zná pouze jediný instinkt - lovit kořist.
- Multiplayer - zapojte se do online mutiplayer zápasů až pro 16 hráčů s náhodně volenými hrozivými tvory (7 pro multiplayer, 3 pro co-op ).

Recenze na Turok

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.