Ultimate Marvel vs. Capcom 3 PS4

Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 366968
CapcomEN dabing

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 [PS4]


Hra Ultimate Marvel vs. Capcom 3 posouvá epický souboj z Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds na zcela novou uroveň díky novým kultovním postavám ze světů Marvel a Capcom, vylepšenému systému boje, 8 nových úrovním a novým režimem.

Uznávaná bojová hra přidává na robustní Marvel vs. Capcom 3 seznam 12 nových legend, čímž se rozšiřuje celkový seznam postav až na 50. Mezi nové postavy v jre Ultimate Marvel vs. Capcom 3 patří očekávání Capcom postava Strider, který se vydává do boje společně s darebákem jménem Firebrand z Ultimate Ghost 'n Goblins. Na straně Marvel si může Ghost Rider konečně užít svou pomstu a Hawkeye trhat nepřátel.

Kromě postav nabízí Ultimate Marvel vs. Capcom 3 řadu vylepšení a nových funkcí, které zvyšují vyváženost hry a on-line funkce. Jednou z největších doplnění Ultimate Marvel vs. Capcom 3 je fanoušky vyžadován režim Spectator, který umožňuje sledovat živé online zápasy. Díky několika vylepšením a 12 novým postavám přináší Ultimate Marvel vs. Capcom 3 do Vašeho domova dokonalý bojový zážitek pro začátečníky i profesionály.


  • 12 nových Marvel a Capcom legend vstoupí do boje, čímž se seznam postav na disku zvyšuje až na 48 a s DLC dokonce na 50.
  • Hra obsahuje některé z nejznámějších a nejslavnějších postav ze světa Marvel a Capcom včetně takových jako Strider a Firebrand z Capcom a Ghost Rider a Hawkeye z Marvel.
  • Ultimate Marvel vs. Capcom 3 nabízí novou vyváženou hratelnost, která poskytuje dostupnou hloubku z bojového zážitku pro nováčky i profesionály ..
  • Po mnoha žádostech fanoušků je k dispozici režim Spectator, jako součást celkového zlepšení online zážitku, spolu s dalšími novými režimy a vylepšeními.
  • Recenze na Ultimate Marvel vs. Capcom 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.