DC Universe Online PC DVD

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 54791
Warner

DC Universe Online [PC DVD]



Balení obsahuje hru DC Universe Online a předplatné na 30 dní hraní zdarma.



Vstupte do světa DC Universe Online a staňte se svědky eskalujúceho konfliktu mezi hrdiny a zločinci. Jako pachole vrcholí, zjevuje se skutečný nepřítel Země, mimozemská inteligence jménem Brainiac. Ta pomocí takzvaných Exobytes shromažďuje postupně všechny pozemské síly.

V budoucnu tak nebudou žádní hrdinové ani zločinci. Zkázu Země může odvrátit už jen jediný pozemšťan, Lex Luthor. Zatímco se Brainiac připravuje načerpat síly shromážděné pomocí Exobytes, Lex Luthor uskuteční poslední zoufalý pokus k záchraně planety - ukradne Exobytes, přenese se zpět v čase a nechá Exobytes explodovat v zemské atmosféře.

Obyčejní lidé jsou tak najednou obdařeni metafyzický, magickými a technickými schopnostmi načerpaných v budoucnu. S touto nástupnickou generací hrdinů a padouchů již má Země šanci se svévolným Brainiac ubránit. Vyberte si, budete svět zachraňovat nebo zotročovat? Protože nyní ovládáte supersilné i Vy!



  • Online RPG ze světa DC universe, kde potkáte známých hrdinů jako Batman nebo Superman.
  • Až 8 postav k jednomu hernímu účtu - budete hrát za hrdiny nebo zločince?



    Hra vyžaduje připojení k síti Internet a placení pravidelných poplatků kreditní kartou nebo předplacené herními kartami.

  • Recenze na DC Universe Online

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.