Urban Flow (Code in a Box Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 435540
MaximumEN dabing

Urban Flow (Code in a Box Edition) [NSW]


Spravujte městská světla a snažte se vyhnout chaosu!


Urban Flow je hra o jemné kráse městských ulic naplněných auty, která se pohybují v dokonalé harmonii. Takový řád však nevzniká sám od sebe – město potřebuje VÁS, abyste řídili semafory a zajistili, že vše půjde hladce. To znamená, že žádné pády, žádné zaseknutí. Vše bude fungovat perfektně – pokud se budete koncentrovat!


Ponořte se do nádherného, ??ručně vyrobeného a low-poly světa a objevte obrovské uspokojení ze sledování stovek malých, barevných aut proudících ulicemi – to vše při poslechu chladné městské hudby.


Více než 100 úrovní, každá s vlastní rušnou křižovatkou. Máte jeden úkol: ovládat světla a udržovat je v bezpečí.



Party hra (i když jste ve skupině sám!)


  • Hrajte sami nebo s přáteli ve škálovatelném režimu lokální kooperace pro dva, tři nebo čtyři hráče, který lze spustit i vysadit!
  • Můžete pomoci svým přátelům nebo být trochu nezbeda a šířit chaos!
  • Předcházejte nehodám tím, že budete věnovat velkou pozornost speciálním vozidlům a ostatním hráčům. Mezi speciální vozidla patří sanitka, která na sebe nenechá dlouho čekat, a náklaďák - který projede vším, co mu stojí v cestě.

Nechcete hrát kampaň?


  • Vyzkoušejte náš nekonečný režim založený na skóre nebo režim Chill - kde hrajete tak dlouho, jak chcete, bez shonu a bez skóre - pouze vy a hudba. Urban Flow je navržen tak, aby byl skvělým zážitkem pro jednoho hráče!
  • Objevte různá prostředí a povětrnostní podmínky. Hrajte s dotykovým ovládáním, ovladači Pro nebo Joy-Cons. Plňte výzvy a odemkněte odměny.
  • Staňte se jedním s flow. Urban Flow!



Recenze na Urban Flow (Code in a Box Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.