Valhalla Hills (Definitive Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Valhalla Hills (Definitive Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
 
Kód produktu: 362358
EN dabing

Valhalla Hills (Definitive Edition) [PS4]


Zasvětili životy službě bohům Asgardu. Zemřeli úctyhodnými Smrt a zasloužili si místo ve Vallhale. Ale při klepání na nebeské brány, kde měli získat poslední odměnu, se jim nikdo neozval. Odin se postavil zády jeho lidem. A je to Vaše vina.

Ve hře Valhalla Hills ztělesňujete postavu jménem Leko, který je nejmladším synem Odina a který byl vyhoštěn svým otcem do Midgardu pro nesplnění jeho očekávání. Více Vás zajímá stavba vesnic jako jejich Plundrovaná, nacházíte se daleko od domova ve společnosti rozmrzelé skupiny nedávno zesnulých svalovců. Musíte tuto novou družinu společníků dovést k nebeské slávě jediným způsobem, který znáte.

Nyní musíte vést skupinu vyvrheľských vikingských válečníků napříč hornatým regionem Valhalla Hills, kde na Vás čeká magický portál, který vás zavede na právoplatné místo ve společnosti bohů. Ale Vaše cesta je riskantní a Vikingové musí nejprve přežít. Musíte je chránit, vybavit a krmit a také jim pomoci odrážet útoky mátožných bojovníků a divoké zvěře. Jejich ovládání je nepřímé, mají vlastní vůli a vy musíte ovlivnit jejich akce obecnými příkazy. Poveďte je ke sběru jídla, dřeva a ostatních surovin.

Dosáhněte na portál na vrcholu každé hory a zrevte bojový pokřik dostatečně silně na to, aby ho slyšeli i bohové. Pokud nadajú vašim lidem odměny, které si zaslouží, musíte je získat silou a za pomoci seker.


  • Budujte a starejte se o prosperující sídlo Vikingů, které obsahuje více než 35 budov.
  • Pokořte obrovské hornaté scenérie a postavte se nebezpečným nepřítelem jako ledovým obrem, lávovým červem, nebo mumiím.
  • Hrajte na sněhem pokrytých svazích, pustých pouštních dunách, ohnivých vulkánech, nebo v temných jeskyních.
  • Náhodně generované mapy cykly dne a noci, a dobře vyvážený ekonomický systém nabízejí nekonečné možnosti, či rozmanitost.
  • Konzolová verze přichází s DLC Sand of the Damned a Fire Mountains, také nový exkluzivní druh mapy trpasličí jeskyni.




  • Recenze na Valhalla Hills (Definitive Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.