void tRrLM();++ //Void Terrarium++ (Deluxe Edition) PS5

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 419638
NISEN dabing

void tRrLM();++ //Void Terrarium++ (Deluxe Edition) [PS5]


Ve světě kontaminovaném toxickými houbami najde vyřazený robot údržby dívku jménem Toriko na pokraji smrti. Po ošetření se dozvíte, že může být posledním zbývajícím člověkem a je velmi zranitelná vůči smrtícím podmínkám vnějšího světa. K zajištění jejího přežití její robot a jeho nově nalezený přítel, vyřazená AI známá jako factoryAI, vytvořili útočiště v teráriu. K posílení terária a špatného zdravotního stavu Toriko se musí osamělý robot vydat do pustiny, aby shromáždil zdroje, zatímco bojuje s tuláky a zmutovanými stvořeními, která se tam potulují. Na cestě pomalu vyjde najevo nejistá budoucnost existence Toriko as ní i celé lidské rasy.


  • Aktualizace systému: Void Terrarium na Playstation 5 vypadá lépe než kdykoli předtím a dodává k doplňkovým obsahům nové emoce, oblečení, účesy, nemoci a zcela nové prostředí, které je třeba prozkoumat.
  • Legacy Protocol: Úžasný vizuální styl Void Terrarium, jedinečná roguelike hratelnost a systém péče jsou zárukou výborné zábavy.
  • Naděje v chladném světě: Od tvůrce filmu A Rose in the Twilight a htoL # NiQ: The Firefly Diary, toto přitažlivé dobrodružství ve stylu roguelike kombinuje roztomilé vizuální prvky s pochmurným, ale zároveň rozmarným post- apokalyptickým příběhem.
    Void tRrLM Void Terrarium (Deluxe Edition) obsahuje:
  • Hru Void tRrLM Void Terrarium.
  • Oficiální CD se soundtrackem.
    viod



Recenze na void tRrLM();++ //Void Terrarium++ (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.