Warborn Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Warborn - PS4
Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 411444
PQubeEN dabing

Warborn [NSW]


Povstaňte a připravte se na válku ve variabilním brnění (Variable Armour), technologicky pokrokovém obleku.


Politická nálada mezi stranami byla vyvedena z rovnováhy a sluneční soustava čelí konfliktu. Poveďte svoji bojovou jednotku do bitvy na život a na smrt a zvítězte v tomto taktickém kombatu.


  • Vyberte si ze 4 velitelů/4 stran a využijte jejich unikátní síly, schopnosti a styl hry. Přesouvejte své jednotky takticky, bojujte s nepřítelem a sledujte výsledek v dramatických bojích inspirovaných japonskými animacemi z 90 let.
  • Vyberte si z mnoha bojových jednotek a využijte jejich rozdílné bojové role. Vytvořte skupinu, povedete ji do boje a nažeňte nepříteli strach impozantními variabilními brněními.
  • Využijte rozličný terén ke krytí nebo podkopání nepřítele. Zajistěte si převahu na bitevním poli ze šestiúhelníků, získávejte zdroje a základny.
  • Každé variabilní brnění je vybaveno specifickými nástroji a unikátními schopnostmi, které vám umožní zasáhnout nepřítele různými taktickými možnostmi.
  • Warborn se odehrává ve sluneční soustavě během politické nerovnováhy. Nahlédněte na konflikt ze 4 různých stran během více než 40 misí.
  • Bojujte proti AI, nakonfigurujte si parametry a vytvořte nové bojové taktiky, nebo bojujte online a přelstíte konkurenční velitele v bojích jeden na jednoho.
  • Cítíte se kreativně? Vytvořte si vlastní mapu a použijte ji pro hru solo nebo online se svými přáteli.


    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Související produkty (1)


Recenze na Warborn

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.