Warhammer 40,000: Dawn of War (The Complete Collection) PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 200537
THQEN dabing

Warhammer 40,000: Dawn of War (The Complete Collection) [PC DVD]

Balení obsahuje základní hru Warhammer 40,000: Dawn of War (Game or the Year Edition a datadisky Warhammer 40,000 Dawn of War: Winter Assault , Warhammer 40,000 Dawn of War: Dark Crusade a Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm.



Warhammer 40,000: Dawn of War (Game or the Year Edition)
Od zrádného aktu chaosu, který postihl zlatý věk lidstva, uplynulo již deset tisíc let. Po celé galaxii jasně planou ohně, jež osvětlují masakry při obraně lidí před dávnými nepřáteli. Vojska se do sebe pouštějí s jedinou myšlenkou: zcela zničit protivníky.

Vývojáři hry roku 2007, Relic Entertainment, předvádějí nejúspěšnější válečnou hru na PC. V kooperativní akci můžete i ve více hráčích vládnout jedné ze čtyř jedinečných ras a bojovat muž proti muži. Vaše víra, schopnosti a strategie vás snad dovedou až k ovládnutí celého vesmíru.



  • 2-6 hráčů v multiplayer módu přes LAN nebo na internetu
  • 4 rozdílné rasy, každá s vlastní technikou boje a strategií.
  • Detailně zpracované bitvy



    Game of the Year Edition obsahuje navíc:

  • Multiplayerové mapy
  • Sběratelský Artbook konceptů



    Warhammer 40,000 Dawn of War: Winter Assault
    Příběh datadisku ke hře Warhammer 40,000: Dawn of War se točí okolo válečného vesmírného korábu nepředstavitelné síly a moci, který byl vytvořen na Marsu a je označován jako ztělesnění silného nadvlády Císařství. Ten kdo tento koráb ovládá má automaticky sílu ničit, dobývat, bránit i ovládat jakýkoliv svět. Císařství po něm touží aby mohlo překonat hrozbu velkého zla, jednotky Chaosu ji chtějí přetvořit, či spíše znetvořit k obrazu svému, Orkové jej chtějí zničit a jednotky Eldar ji ignorují ve své vlastní aroganci.

    Singleplayer kampaň Vám nabízí možnost voleb, na jejichž základě se po každé splněné misí dále vyvíjí příběhová linie a postupně se tak nakláníte na stranu dobra, nebo naopak na stranu zla.



  • Datadisk k RTS roku 2004
  • Zapojte se do boje s novou rasou-císařské gardy
  • Šiřte zkázu s novými jednotkami
  • Zcela nová kampaň pro jednoho hráče
  • Brutální animace a vražedné útoky
  • Online boje byly povýšeny na novou úroveň. Těšte se na vylepšenou podporu hry více hráčů, mód pozorovatele, boje připravených týmů a upravený systém Automatch



    Warhammer 40,000 Dawn of War: Dark Crusade
    Hluboko pod centrální pouští Kronus leží obrovská spleť lebkami lemovaných chodeb a hrobek, kde povstává temné zlo Necronů. Je to už nekonečně dávno, kdy tyto temné kobky bývaly ulicemi obrovské nekropole. Odpočívali tu kosti všech obětí tažení Necronů, stejně jako ostatky příslušníků tohoto děsivého národa. Po celé milióny let zůstalo toto místo opuštěno a zapomenuto. Zasypal ho písek a kamení a zdálo se, že už nikdy neprocitne. Avšak nedávno zahájené vykopávky probudily dřímající temnotu a nesmrtelní nyní opět ohrožují svět.

    Hrajte za některou sedmi ras, které bojují o vládu nad Kronem. Porážejte své soky v bojích a obsazujte jejich pevnosti. Vybojujte si vítězství v různých mapách, které se váží k příslušné frakci.



  • Dvě nové rasy, Tau a Necronů, z nichž každá má své vlastní zvláštní schopnosti.
  • Zcela nový zážitek z kampaně pro jednoho hráče
  • Sedm hratelných ras.
  • Nelineární hra. Jakým způsobem si planetu podmaníte, to záleží jen a jen na Vás.
  • Prožijte jedinečný nelineární příběh z pohledu aktuální rasy.
  • Sestavte a velte neporazitelné armádě, se kterou potáhnete přes celou planetu.
  • Upravte si vzhled a schopnosti svého velitele, jehož moc a vliv časem poroste.
  • Odhalte temná tajemství záhadné planety.



    Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm
    Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm se odehrává ve známém světě Warhammer 40,000. Čeká Vás temné futuristické fantasy prostředí, kde spolu neustále bojují technologicky vyspělí vojáci, bojové stroje a hordy nepřátel. Do tohoto boje se zapojily už milióny hráčů z celého světa.

    Třetí datadisk k sci-fi RTS s názvem Soulstorm zaujme v první řadě rozšířením bojů z jedné planety do hvězdného systému Kauvara. Ten se skládá z 31 území, rozdělených na čtyři planety a tři měsíce (sedm nových prostředí). V úvodu hry se na okraj této galaxie přižene smršťovací bouře, pověstná svou schopností celkem odříznout část vesmíru od zbytku a znemožnit tak cestování nadsvětelnou rychlostí. Právě tento jev sem přitáhne všech devět ras.

    Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm je zcela samostatným titulem, který představí dvě zcela nové armády včetně zlých temných eldarů, takže si své hrdiny můžete vybírat z neuvěřitelných devíti ras. Kromě nových jednotek již existujících sedmi ras zde poprvé najdete i letecké jednotky a čekají na Vás i multiplayer medaile, což online bojům dodá zcela nový rozměr. Revoluce v hraní, která přišla s titulem Warhammer 40,000 Dawn of War: Dark Crusade , získává v pokračování Warhammer 40,000 Dawn of War: Soulstorm nový rozměr a umožňuje bojovat v rámci celých hvězdných systémů.

  • Recenze na Warhammer 40,000: Dawn of War (The Complete Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.