God Wars: The Complete Legend Nintendo SWITCH

Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 381811
NISEN dabing

God Wars: The Complete Legend [NSW]


Taktické RPG, které zkoumá nerozpovedanú historii Japonska za pomoci folklóru a tatktického souboje. Hráči přežijí tradiční příběhy japonského původu z pohledu tří bojujících národů. Masivní taktické možnosti pro vytvoření strategií, od použití řady povolání hrdinů a výbavy s inovativními a náročnými úrovněmi.
Před dávnými časy existoval překrásný ostrov, který tvořily tři národy, Fuji, Izumo a Hyuga. Tato zem byla zvaná Mizuho. Lidé tam neměli rádi konflikty, uctívali předky a žili v harmonii s přírodou. Časem začali pěstovat různé plodiny, kovat a využívat kovy, bojovat ve válkách, ničit přírodu a zanedbávat úctu k předkům.
Různá místa na ostrově Mizuho začaly postihovat přírodní katastrofy jako záplavy, zemětřesení a výbuchy sopek. Pro zastavení ničivého výbuchu královna Mizuho,Tsukuyomi, obětovala svou milovanou dceru Sakuya nahoru, uvěznila druhou dceru Kaguya bambusovou pečetí pro případ dalších katastrfo a nakonec zmizela. Po třinácti letech vyrostla princezna Kaguya do krásy a její přítel z dětství, Kintaro, ji zachránil během vzpoury. Postavila se svému osudu budoucí oběti a unikla z Fuji, na cestách napříč krajem Mizuho se snaží zjistit pravdu za rozhodnutími své matky.


  • Vstupte do historie Japonska. Prožijte příběhy rozpovídala historiky, lidem i vypravěči. Seznamte mnohých bohů.
  • Přizpůsobte si 14 hratelných postav za pomoci 30 povolání a více než 400 schopností.
  • Využijte více než 250 unikátních kusů výbavy.
  • Prožijte originální příběh se všemi DLC a více než 100 hodin nového obsahu v Legend of Yomi.
  • Možnost anglického nebo japonského dabingu s anglickými titulky.




  • Recenze na God Wars: The Complete Legend

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.