Watch_Dogs 2 CZ (San Francisco Edition) PS4

Cena s DPH
1 369 Kč
Cena bez DPH: 1 131 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 354449
UbisoftCZ titulky

Watch_Dogs 2 CZ (San Francisco Edition) [PS4]


Hrajte v roli Marcuse Hollowaye, brilantního mladého hackera žijícího v rodišti technické revoluce, pobřežní oblasti San Francisca. Spojte se s notoricky skupinou hackerů Dedsec a proveďte největší útok historie; rozložte ctOS 2.0, invazivní operační systém, který je používán kriminálníky na sledování a manipulaci občanů na velké škále.

Prozkoumejte neskutečnou škálu herních stylů v masivním a dynamickém otevřeném světě. Pestrobarevné a živé město San Francisco, industriální Oakland a jeho příměstskou oblast, přírodní scenérii Marin County a rodiště revoluce, Silicon Valley.

Napojte se do každého připojeného zařízení a ovládněte město. Hackujte lidí a manipulujte s nimi, nebo spusťte masivní hackerské útoky. Získáte přístup k pokročilým možnostem hackování s vaším laptopem, čímž můžete projevit vaši vynalézavost a kombinovat různé útoky pro větší a složitější výsledky.

Využijte hackování a plížení pro plnění misí bez zabití jediného nepřítele, nebo zvolte více zuřivý přístup. Rozvíjejte různé schopnosti, které se hodí k vašemu hernímu stylu a zlepšujte vaše vybavení, auta na dálkové ovládání, drone, 3D rozbity zbraně a mnohem více.

Zůstaňte bezproblémově propojení s vašimi přáteli ve vaší kampani a zažijte zcela nový multiplayer zážitek v kooperativním a PvP módu.


Watch_Dogs 2 CZ Zodiac Killer

Watch_Dogs 2 CZ (San Francisco Edition)

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingPL titulkyHU titulky

Recenze na Watch_Dogs 2 CZ (San Francisco Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.