Way of the Samurai 4 PS3

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 209129
RisingEN dabing

Way of the Samurai 4 [PS3]

Hra Way of the Samurai 4 se odehrává v 19 století v Japonsku v čase na přelomu Edo epochy. Po stovky let Japonsko zůstalo izolované od vnějšího světa, neposkvrněné politickými záležitostmi a kulturou světa mimo Japonské pevniny. Nyní, po stovkách let Japonsko otevírá své brány pro vnějším světem. Tato nová doba převratných změn s sebou přináší řadu příležitostí. Vy, jako obyčejný samuraj bez jména se snažíte chopit příležitosti stát se legendou v této převratné době změn.

Hráči začnou svou strastiplnou cestu ve hře Way of the Samurai 4 vytvořením své postavy. Po vytvoření si své postavy ze tří odlišných věkových kategorií-mladík, mladý muž a muž ve středním věku, se hráči ocitnou ve světě kde tři frakce mezi sebou bojují o moc. Shogun-provládní síly, nacionalisté usilující o opětovnou izolaci Japonska a zahraniční síly, které jsou pod vlivem Britských námořních sil.

Tvorba postavy. Vytvořte si svého vlastního samuraje ze tří věkových skupin-mladík, mladý muž a muž ve středním věku. Úkoly a mise. Pro jakou misi se rozhodnete ovlivní dějovou linii a závěr hry. Úkoly a mise, které budete plnit během Vašeho dobrodružství ovlivní Vaše vztahy s jednotlivými frakcemi, které ovlivní Váš osud. Online rysy. Postavičky ostatních hráčů mohou vstoupit do vaší hry kontrolovány počítačem jako zabijáci. Ubraňte se jejich útokům a získejte jejich zbraně.





Recenze na Way of the Samurai 4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.