WD HDD Red, 1TB, 2.5"

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
2 279 Kč
Cena bez DPH: 1 883 Kč
 
 
Kód produktu: 405757
Western

WD HDD Red, 1TB, 2.5" [WD10JFCX]

Pevné disky WD Red s maximální kapacitou až do 14TB nabízejí celou řadu řešení pro zákazníky, kteří chtějí využít úložiště NAS. Disky vytvořené pro systémy NAS s 1 až 8 pozicemi nabízejí možnost uložit Vaše vzácné data do jedné výkonné jednotky.

Proč koupit HDD WD Red?

  • Disky WD Red zvyšují laťku u systémů NAS s 1 až 8 pozicemi. Díky exkluzivní technoloógii NASware 3.0 od WD můžete každou pozici optimalizovat podle potřeby. Tato technologie vylepšuje výkon úložiště Vašeho systému prostřednictvím vyšší kompatibility, integráície, možnosti upgradování a spolehlivosti.
  • Disky pro stolní počítače nejsou konstruovány pro systémy NAS. WD Red s technologií NASware však tento předpoklad splňují. Tyto disky jsou určeny pro malé systémy NAS a jedinečný algoritmus zajišťuje rovnováhu mezi výkonem a spolehlivostí v prostředích NAS a RAID. Jednoduše řečeno, disk WD Red je jedním z nejvíce kompatibilních disků dostupných pro systémy NAS.
  • WD Red pro domácnosti-streamujte, zálohujte, sdílejte a usporiadavajte svůj digitální obsah z domova s disky určenými pro bezproblémové sdílení obsahu v zařízeních, které máte v domácnosti.
  • WD Red pro malé firmy-firmy se snaží dosáhněte vyšší produktivitu a efektivitu, to jsou dva hlavní principy, které jsou součástí designu disků WD Red. Je to pevný disk, který můžete vybrat pro systémy s 1 až 8 pozicemi. Technologie NASware 3.0 umožňuje plynulou integraci se sítí, takže disky WD Red mohou sdílet a zálohovat soubory rychlostí jakou Vaše firma požaduje.

technická specifikace

Obecné funkce
rozhraní: SATA III 6 Gb/s
Typ zařízení: 2.5 "
kapacita: 1TB (skutečná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, párování operačního systému a dalších faktorů)
Rozměry: 100.2 x 69.85 x 9.5 mm
hmotnost: 250 g
výkon
Přenosová rychlost: do 144 MB/s (Buffer To Disk)
Vyrovnávací paměť: 16 MB
počet otáček 5400 RPM
Ostatní
napájení: čtení/zápis @ 1.4W
volnoběh @ 0.6W
pohotovostní režim @ 0.2W
Provozní teplota: 0-60 ° C
životnost: 600 000 propisovacích cyklů
MTBF: 1 000 000 hodin
Pracovní zatížení: 180 TB/rok
Záruka: 3 roky

Obsah prodejního balení:

  • WD HDD Red
  • dokumentace


Recenze na WD HDD Red, 1TB, 2.5"

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.