WD HDD Red Pro, 14TB, 3.5"

prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
11 799 Kč
Cena bez DPH: 9 751 Kč
 
 
Kód produktu: 405781
Western

WD HDD Red Pro, 14TB, 3.5" [WD141KFGX]

Pevné disky WD Red Pro s maximální kapacitou až do 14TB nabízejí celou řadu řešení pro zákazníky, kteří chtějí využít úložiště NAS. Disky vytvořené pro systémy NAS s až 24 pozicemi nabízejí možnost uložit Vaše vzácné data do jedné výkonné jednotky.

Proč koupit HDD WD Red Pro?

  • Disky WD Red Pro zvyšují laťku u systémů NAS s až 24 pozicemi. Díky exkluzivní technoloógii NASware 3.0 od WD můžete každou pozici optimalizovat podle potřeby. Tato technologie vylepšuje výkon úložiště Vašeho systému prostřednictvím vyšší kompatibility, integráície, možnosti upgradování a spolehlivosti.
  • Disky pro stolní počítače nejsou konstruovány pro systémy NAS. WD Red Pro s technologií NASware však tento předpoklad splňují. Tyto disky jsou určeny pro malé systémy NAS a jedinečný algoritmus zajišťuje rovnováhu mezi výkonem a spolehlivostí v prostředích NAS a RAID. Jednoduše řečeno, disk WD Red Pro je jedním z nejvíce kompatibilních disků dostupných pro systémy NAS.
  • WD Red pro velké firmy-Navyšte hodnotu své firmy. Umožněte zaměstnancům rychle a spolehlivě synchronizovat soubory a zálohovat složky, nebo sdílet práci s klienty.
  • Software Acronis True Image WD Edition, který je zdarma k dispozici ke stažení, dokáže klonovat jednotky a zálohovat váš operační systém, aplikace, nastavení a všechna vaše data.
  • Senzor otřesů s více osami automaticky rozpozná jemné otřesy, ke kterým může docházet ve větších prostředích NAS, a při zkombinování s dynamickou technologií Fly Height pomáhá upravit každou funkci čtení a zápisu na kompenzaci vyšších vibrací a ochranu dat.

technická specifikace

Obecné funkce
rozhraní: SATA III 6 Gb/s
Typ zařízení: 3.5 "
kapacita: 14TB (skutečná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, párování operačního systému a dalších faktorů)
Rozměry: 147 x 101.6 x 26.1 mm
hmotnost: 1520 g
výkon
Přenosová rychlost: do 255 MB/s (Buffer To Disk)
Vyrovnávací paměť: 512 MB
počet otáček 7200 RPM
Ostatní
napájení: čtení/zápis @ 6.2W
volnoběh @ 3.0W
pohotovostní režim @ 0.8W
Provozní teplota: 0-65 ° C
životnost: 600 000 propisovacích cyklů
MTBF: 1 000 000 hodin
Pracovní zatížení: 300 TB/rok
Záruka: 5 let

Obsah prodejního balení:

  • WD HDD Red Pro
  • dokumentace


Recenze na WD HDD Red Pro, 14TB, 3.5"

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.