Wheelman Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Wheelman - PC DVDWheelman - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 40138
MidwayEN dabing

Wheelman [XBOX 360]

Vin Diesel je Wheelman!

Automobilová akce alá GTA podle stejnojmenného filmu, která Vás obsadí do role mafiána, který se po problémech v USA vrací do Barcelony, kde už však na něj čeká vlastní temná minulost a město plné kriminálních gangů. No a to znamená, že se ve svém staronovým působišti bude muset pořádně ohánět, aby si získal respekt, který mu náleží.

Hra nespočívá jen v akčních automobilových honičkách napříč Barcelonou, ale iv možnosti kradení vozidel a střílení nejenom při chůzi, ale i za jízdy. Hráč je navíc odměňován za stylovou jízdu a povedené kaskadérské kousky, které mu pomohou naplnit jeho Focus ukazatel, jehož zapnutí mu umožní zpomalit okolní svět alá bullet time.

Všechno to ježdění, střílení a hraní si na kaskadéra se bude odehrávat v dopravně velmi vytížené španělské metropoli Barceloně, která je plná zničitelných objektů a hráč si ji tak může v jistém slova smyslu upravit / zbourat podle svých představ. Wheelman nabízí i podporu on-line a místního multiplayeru v několika módech, včetně týmové kooperace při plnění speciálních MP misí .

  • Vin Diesel je Wheelman - hrdina akčních filmů Vin Diesel a jeho firma Tigon Studios spolupracovali na scénáři ke hře a na její choreografii, což je zárukou prvotřídních herních zážitků.
  • Dieselů hlas a podobu má hlavní hrdina hry, zkušený řidič Milo Burik.
  • Napínavá jízda jako ve filmu - Wheelman přináší vzrušení z pálení pneumatik a trhání asfaltu inspirované těmi nejlepšími automobilovými honičkami z hollywoodských trháků.
  • Nejen řidič - Strásajte protivníků, kteří Vás pronásledují, vytlačte maximum z motoru nebo se chopte zbraně a začněte pálit rovnou přes čelní sklo.
  • Neomezená volnost pohybu - řiďte taxi a nikým nepoznán se seznamujte s městským prostředím. Unikněte úzkou postranní uličkou v sedle parádního motocyklu. Usadnite za volant licencovaných vozidel, takže Vašemu uniku nebude chybět styl. Šoférujte. Bourejte. Ničte. Řidič jste Vy, je to jen a jen na Vás.
  • Barcelona plná života čeká ...
  • Recenze na Wheelman

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.