The Wild at Heart Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Wild at Heart - PS4
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 438283
HumbleEN dabing

The Wild at Heart [NSW]


Ovládej stále rostoucí stádo svérázných tvorů, abys přestavěl rozbité cesty, bojuj s nebezpečnými zvířaty a řeš zvláštní hádanky v bohatém, propojeném světě. Připojte se ke dvěma mladým uprchlíkům při odhalování tajemství ztracené říše v této nostalgické pohádkové fantasy!
wild at heart

Shromážděte svou Hordu

Sbírejte a rozmisťujte roj svérázných Spritelingů; malá magická stvoření, kterým můžete velit. Rozbíjejte věci, sbírejte kořist, bojujte s nepřáteli, stavte nové cesty a ještě víc!

Objevujte

Jedinečný a izolovaný prastarý svět bohatý na tradice. Lesy, jeskyně, pobřeží, starověké svatyně... Hluboký les je plný hádanek, které je třeba vyřešit, a tajemství, která čekají na odhalení.

Sbírejte a vytvářejte

Sbírejte vzácné zdroje, jako jsou magické krystaly, šrot, elektrické komponenty a další, abyste mohli stavět nové struktury, předměty a vylepšení!

Do boje

Postavte se nejisté divočině a nadpřirozeným nepřítelem s jedinečnými schopnostmi vašeho roje Spriteling a vašeho spolehlivého vysavače, Gustbustera!

Soumrak

"Tma je špatná!" - Běžné přísloví mezi obyvateli Deep Woods, a to z dobrého důvodu. Ve stínu zde číhají špatné bytosti a možná se přistihnete, že chcete zůstat blízko ohně až do východu slunce.

Trailer

Recenze na The Wild at Heart

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.