Ori and the Will of the Wisps (Collector's Edition) XBOX ONE

Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 406552
MicrosoftEN dabing

Ori and the Will of the Wisps (Collector's Edition) [XBOX ONE]

Od tvůrců legendární dobrodružné hry Ori and the Blind Forest, která získala více než 50 ocenění a nominací, přichází dlouho očekávané pokračování: Ori and the Will of the WispSt. Pusťte se do zcela nového dobrodružství v obrovském exotickém světě, ve kterém na své cestě za odhalením Orihime pravého osudu objevíte obrovských nepřátel a náročné hádanky.

V tomto emotivním a poutavém příběhu plném dobrodružství s úžasnou hudbou objevíte Orihime pravý osud. Prozkoumejte obrovské, exotické a nevýslovně krásné prostředí.

Doprovázejte Orihime na cestě plné nevýslovných nebezpečí-používejte nově získané duchovní zbraně, zaklínadla a útoky. Na dobíjení Orihime nově objevených schopností použijte zcela nový systém fragmentů a přizpůsobujte si svůj herní styl.

Bossové v nadživotní velikosti-bojujte s obrovskými nepřáteli a zažívajte vzrušující úniky. Nové postavy-požádejte o pomoc velkou skupinu nových postav, které vám pomohou odhalit Orihime tajemný osud.

2 nové vzrušující režimy. Spirit Trials: Dostaňte se na čelo žebříčků nejlepších hráčů plněním jedinečných úkolů na čas v průběhu celé hry. Spirit Shri: čelte stále náročnějším vlnám nepřátel ve zkouškách na čas a získávejte odměny.

Ori_Will_of_the_Wisps_CE_X1


Ori and the Will of the WispSt Collector 'Edition obsahuje:
  • Disk s hrou
  • Art book
  • CD se soundtrackem
  • Steelbook
  • Kód ke stažení MP3 soundtracku
  • sběratelskou krabici





  • Recenze na Ori and the Will of the Wisps (Collector's Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.