IL-2 Sturmovik: Wings of Prey CZ PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 49241
Iceberg

IL-2 Sturmovik: Wings of Prey CZ [PC DVD]


Po úspěšném konzolovém leteckém simulátoru z 2. světové války, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey , přichází i na PC značně vylepšená verze Wings of Prey.

Oproti konzolím hra vyspělá do realističnosti, což jistě ocení všichni virtuální PC piloti, kterým doma na joysticky už pomalu sedá prach. Nicméně stále se jedná především o hru, která hráče bude bavit, takže se nemusí bát ani méně zkušení piloti. Pro ně je stejně tak připraven arkádovejší mód hry s celou řadou tutoriálů.

Kromě realismu, PC verze přináší řadu vylepšení iv grafickém zpracování. Všechny letouny jsou až 10x detailnější oproti konzolové verzi. PC výkon dále umožňuje zničitelnost všech budov a prostředí.

Stejně jako na konzolích se budete účastnit všech slavných bitev 2. světové války, jako je bitva o Stalingrad, Korsun, Sicílii, Berlín a samozřejmě i Velkou Británii. Na výběr je 40 letadel slavných značek jako Spitfire, Mustang, Messerschmitt ...

Zlepšil se i multiplayer, kde se bude moci setkat až 32 hráčů, kteří se mohou přihlašovat rovnou do akce již vybudovaných hry .

Recenze na IL-2 Sturmovik: Wings of Prey CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.