Wolfenstein (Alternative History Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Wolfenstein (Alternative History Pack) - PS4
Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 413307
BethesdaEN dabing

Wolfenstein (Alternative History Pack) [XBOX ONE]


The Wolfenstein Alt History kolekce vezme hráče na epické dobrodružství přes děsivou alternativní historii kde nacisté dosáhli celosvětové nadvlády. Střílejte, bodejte a vyčistěte si cestu přes nacistické rady ve čtyřech uznávaných hrách v sérii Wolfenstein – Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Collossus a Wolfenstein: Youngblood.


Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New Order opět oživuje sérii, která založila žánr FPS her. Je rok 1960 a Nacisté vyhráli 2. Světovou válku. Válečný hrdina B. J. Blazkowicz musí začít nesplnitelnou protiofenzívu proti monstróznímu Nacistickému režimu, který ovládl planetu. Těšit se tak můžete na intenzivní filmový zážitek, rendrovaný v neuvěřitelných detailech s id Software id Tech 5 enginem.

Wolfenstein Vás pošle na misi napříč Evropou, kde máte za úkol zneškodnit nacistické válečné zařízení. Infiltrujte nejtěžší zabezpečené organizace, bojujte proti hi-tech nacistickým legiím a převezměte kontrolu nad superzbraněmi, které si podrobily celý svět... a ne jen ten.


 

  • Intenzivní boj z pohledu první osoby, kde budete bojovat proti obrovským nacistickým robotům, nadlidským supervojákům a elitním pěšcům – vše rendrované v úchvatné grafické kvalitě díky id Tech 5 enginu.
  • Originální Wolfenstein dech beroucí herní elementy, které zahrnují horské auto honičky, podvodní zkoumání, hráčem ovládané nacistické bojové zařízení a mnoho dalšího - vše zkombinováno tak, aby hra nabídla vzrušující a dobrodružnou akční hratelnost.
  • Arzenál ultra pokročilých nacistických technologií – prolomte ochrany tajných výzkumných stanic a super hlídaných muničních skladů, abyste mohli vylepšit svůj destrukční arzenál.
  • Dobrodružné auto honičky, zaměřené na extra vzrušující herní zážitek, které přinášejí nový pohled na hru.
    Wolfenstein 2: The New Colossus
    Wolfenstein 2: The New Colossus je velmi očekávané pokračování uznávané střílečky z první osoby, Wolfenstein: New Order, vyvinutá oceněným studiem MachineGames. Vzrušující dobrodružství, které posílá hráče do Ameriky ovládané nacisty na misi naverbovat nejodvážnější vůdce odporu. Bojujte s nacisty v ikonických lokalitách, jako například městečko Roswell, Nové Mexiko, New Orleans a poválečný Manhattan. Vybavte se arzenálem zbraní a použijte nové schopnosti, abyste si prorazili cestu legiemi nacistických vojáků.

    Amerika, 1961. Váš atentát na nacistického generála byl krátkodobým vítězstvím. Jste BJ Blazkowicz, známý také jako "Terror-Billy", člen odporu, pohroma nacistické říše a poslední naděje lidstva ke svobodě. Jen vy máte odvahu, zbraně a vynalézavost, abyste vyvolali druhou americkou revoluci.


     

  • Osvoboďte Ameriku od nacistů
  • Sjednoťte se se svými přáteli a spoluhráči jako Anya, Caroline, Bombate, Set a dalšími.
  • Ničivé zbraně a technika budoucnosti!
  • Upgradujte a duálně ovládejte své oblíbené zbraně!
    Wolfenstein: The Old Blood
    Wolfenstein: The Old Blood je samostatně hratelné rozšíření k úspěšné FPS Wolfenstein: The New Order . Dobrodružství, které se klene přes osm kapitol a dva propojené příběhy, nabízí napínavou akci, dokonalý příběh a intenzivní boj z pohledu první osoby. Vyzbrojte se jako válečný hrdina B.J. Blazkowicz novými zbraněmi, jako jsou nová útočná puška, nebo granáty střílející pistoli Kampfpistole a pokuste se překazit postupující nacistickou válečnou mašinérii.

    Píše se rok 1946 a nacisté jsou kousek od vítězství ve 2. světové války. Ve snaze zvrátit vývoj ve prospěch spojenců se musí B.J. Blazkowicz vydat na výpravnou, dvoudílnou misi hluboko do Bavorska. V první části s názvem Rudi Jäger a Den of Wolves se B.J. Blazkowicz přebije do hradu Wolfenstein ve snaze ukrást souřadnice k úkrytu Generála Deathsheada a ocitá se tváří v tvář šílenému vězeňskému dozorci. Ve druhé části příběhu s názvem The Dark Secrets of Helga Von Schabbs dovede pátrání po souřadnicích našeho hrdiny do města Wulfburg, kde posedlý nacistický archeolog exhumuje tajemné artefakty, které hrozí rozpoutat temnou a starobylou sílu.


     

  • Intenzivní FPS zážitek díky zcela novým, nacistysty inspirovaným zbraním, jako jsou nová útočná puška, brokovnice a granáty střílející Kampfpistole. Zvyšte svůj potenciál s novými vylepšeními pro rychlou a výbušnou akci a drsné tiché likvidace nepřátel.
  • Prozkoumejte dech beroucí lokality představující venkovské německé usedlosti, rozlehlá údolí s lanovkami a mosty, strašidelné katakomby a kultovní hrad Wolfenstein. Díky nové schopnosti obouručně používat kovové trubky můžete nyní překonávat i zdi.
  • Bojujte proti novému obsazení nepřátel včetně legií mohutných nových super vojáků, elitních úderných jednotek, bezpilotních strojů a těch nejtemnějších a nejděsivějších nacistických výtvorů.
    Wolfenstein: Youngblood
    BJ Blaskowicz, hrdina druhé Americké Revoluce, je nezvěstný. 19 let po událostech z Wolfenstein 2: The New Colossus, Bj zmizel po misi v nacisty okupované Paříži. Nyní, po letech tréninku a vedení od jejich v boji zkušeného otce, BJova dvojčata Jess a Soph jsou nuceně k akci. Spojte se s novými postavami z bojovníků za mír a vydejte se proti znepokojujícímu vzhledu zvrácené, alternativní reality Paříže v roce 1980.
    Spojte síly s kamarádem nebo AI společníkem v prvním moderním kooperačním Wolfenstein dobrodružství. Použijte nové týmové manévry, zvyšte počet voltů s devastující silnou novou zbraní Electrokraftwerk a ukažte se s novými skiny a emotami.
    Nejlepší léta, toto opravdu nejsou. Hra představuje trýznivý pohled na ikonické památky Paříže od pografitovaných ulic po v kůži oděných nacistů a zcela novým soundtrackem inspirovaný heavy synth tóny klasických akčních filmů.
    Noste nově vylepšenou power armor technologii a zbraně abyste rozdupali nacistickou spodinu. Získávejte úrovně, prozkoumejte a splňujte mise k odemykání nových dovedností, nástavců zbraní, vynálezů, kosmetických úprav a více výstroje, která doplňuje váš herní styl.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

 


Recenze na Wolfenstein (Alternative History Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.