Wonderbook: Book of Potions CZ[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 230512
PlayStation

Wonderbook: Book of Potions CZ[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Hra s podporou pro pohybový ovladač PlayStation Move .

Wonderbook: Book of Potions je pokračováním velmi úspěšného titulu Wonderbook: Book of Spells , který vznikl opět ve spolupráci s JK Rowlingovou, autorkou knih o Harrym Potterovi.

Úžasný nový titul Wonderbook: Book of Potions Vám umožňuje vyzkoušet si výrobu elixírů. Tato hra je výsledkem spolupráce společnosti Sony s projektem Pottermore od JK Rowlingové a přinese Vám mnoho vzrušujících zážitků.

Zjistěte v soutěži o"Zlatý kotlík" zda máte všechny schopnosti potřebné k tomu, abyste se stali mistrem ve výrobě lektvarů. V příběhu se objeví i Zygmunt Budge, talentovaný kouzelník a výrobce lektvarů, který je výplodem fantazie autorky série Harry Potter, JK Rowlingové. Tato zcela nová postava Vás provede tajemnou začarovaný zahradou plnou vzrušujících výzev.

Překonejte nebezpečné překážky , naučte se připravovat různé magické nápoje , využijte širokou paletu nástrojů propojených s pohybovým ovladačem PlayStation Move a zjistěte , jaké humorné historky se skrývají za každým elixírem .

  • Vychutnejte si nové příběhy z pera J. K. Rowlingové , zasazené do světa Harryho Pottera .
  • Vydejte se přes tajemnou kúzenlú zahradu a to pod vedením skvělého výrobce elixírů Zygmunta Budget .
  • Čeká Vás obtížná cesta plná překážek a vzrušujících úkolů , které rozhodnou o tom , kdo se stane šampiónem všech výrobců lektvarů a získá slavný Zlatý kotlík .
  • Naklánějte , pohybujte a otáčejte knihou Wonderbook as pomocí pohybového ovladače PlayStation Move sekejte , drťte a melt přísady do svých vlastních kouzelných směsí.
  • Pokud se připojíte na Pottermore.com , interaktivní webovou stránku přímo od J. K. Rowlingové , můžete se propojit se svou Bradavickou fakultou a používat svou vlastní hůlku .

    Hra vyžaduje pohybový ovladač PlayStation Move a kameru PlayStation Eye , nebo PlayStation Move Starter Pack a zařízení Wonderbook!

  • Recenze na Wonderbook: Book of Potions CZ[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.