Age of Wonders: Planetfall - Invasions [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 450684
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Age of Wonders: Planetfall - Invasions [Steam] [PC digital]


Ve hvězdném prachu a nejednotě zhroucené hvězdné unie si na galaxii přišla uplatnit nová záludná rasa dobyvatelů. Rozmístěte a zničte jako nemilosrdný Shakarn, zákeřnou rasu zákeřných ještěrů s holografickými přestrojeními připravenými oklamat, narušit a rozložit poslední pevnosti lidské moci. Využijte světelných a zvukových triků k sabotáži a rozptýlení svých nepřátel zevnitř ven, poražte je brutální mimozemskou silou nebo vytvořte nejnepravděpodobnější spojenectví: volba je na vás. Vybírejte si však rychle, protože nové environmentální katastrofy mohou zasáhnout bez varování a nepřátelé se mohou objevit z neočekávaných míst. Impérium Shakarn je připraveno porazit vaše nepřátele, ale nedělejte tu chybu, že budete příliš sebevědomí. Nikdy nezapomeňte, že největší hrozby často přicházejí shora...


Klíčové vlastnosti:

  • The Shakarn – nejnovější hratelná frakce Planetfall dává chladnokrevným nový význam. Tito nelítostní ještěrčí muži mohou nasadit jednotky z kasty Zardas s holografickými přestrojeními, aby napodobili a zmátli nepřátele, nebo nasadit brutálního Domoka, aby je zcela rozdrtili.
  • Therians – Tato NPC rasa sofistikovaných bojovníků urychlila evoluci spojením jejich DNA s DNA zvířat. Pod vládou tajemného Deera tato darebná milice utekla ze své domovské planety, aby kolonizovala nové světy, ale nezastihnete je ve světle reflektorů! Jsou impozantní jako přátelé nebo nepřátelé.
  • Voidbringer Invasions- Postavte se ultimátní výzvě v pozdní hře, kdy záhadní Voidbringeři používají transdimenzionální boj, aby sesypali legie uchvácených vojáků v celé vaší říši. Zničte jejich majáky a uhaste jejich kolosální armády nebo se podrobte a uchvátíte, abyste dobyli svět ve jménu prázdnoty.
  • Světové události – Bitvy mohou nyní spontánně otřást více než 20 různými environmentálními katastrofami pokrývajícími vše od povstání pirátů přes superbouře až po sluneční erupce. Každá z nich bude vyžadovat adaptivní herní styly, aby skutečně otestovala hráčovo mistrovství ve hře Planetfall.

  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Triumph Studios
  • Datum vydání: 26.05.2020
  • Pegi: 16
  • Žánr: Strategická
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows / 7 / 8.1 / 10 (64bitové verze)
    Procesor: Procesor Intel Core i5 (3. generace) nebo AMD FX Series
    Paměť: 6 GB RAM
    Grafická karta: nVidia GTX 650Ti 1GB nebo AMD
    Pevný disk: 20 GB volného místa
    DirectX: Verze 11


    Jedná se o digitální verzi hry Age of Wonders: Planetfall - Invasions, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2018 Paradox Interactive AB, AGE OF WONDERS: PLANETFALL a PARADOX INTERACTIVE jsou ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky společnosti Paradox Interactive AB v Evropě, USA a dalších zemích. Age of Wonders, logo Age of Wonders, Triumph Studios a logo Triumph Studios jsou ochranné známky společnosti Triumph Studios BV. Copyright (c) 1999-2018 Triumph Studios. Všechna práva vyhrazena. Vyvinutý společností Triumph Studios. Všechny ostatní ochranné známky, loga a autorská práva jsou vlastnictvím jejich příslušných vlastníků.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Age of Wonders: Planetfall - Invasions [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.