World of Asterix PC DVD

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 53865
Atari

World of Asterix [PC DVD]



Balení obsahuje hry Asterix and Obelix XXL , Asterix and Obelix XXL 2: Mission Las Vegum , Astérix: The Gallica War a Asterix: Mega Madness.



Asterix and Obelix XXL
V jednotě je síla a někdy pomůže i kapka kouzelného nápoje. Vašim heslem je "Naložme Římanům!" Hra je především dobrou videoherní adaptací - akcí pro dva hráče!



  • 2 hrdinové, kteří se navzájem perfektně doplňují.
  • Úžasné údery a komba
  • Masivní souboje: více než 70 Římanů najednou!



    Asterix and Obelix XXL 2: Mission Las Vegum
    Arkáda se známými postavičkami Asterixe a Obelixe, která vás zavede do podivného zábavního parku Las Vegum, autorem jehož je sám Julius Caesar. Příběh se točí okolo podezřelého chování druida Getafixe a podivného i značně znepokojujícího zmizení všech renomovaných druidů v celé Římské říši.

    Stejně jako první díl , je i druhá část videoherní parodií se vším všudy, včetně celé řady humorných postav připomínajícími svým chováním, vzhledem i jménem dobře známé postavy. Asterix a Obelix postupně projdou řadou odlišných čtvrtí, které dohromady tvoří celý zábavní park Las Vegum. Konkrétně jde o čtvrt Little Paris, WCW, LuckSore, Little Venetia, Pirate Island a další. Kromě řešení řady originálních hádanek a velmi lehkých prostorových puzzlů na Vás hráče řada zábavných soubojů s římskými vojáky a setkáte se i podivně správajúcimi se postavami, jako je například Centurion jménem Larry Croft, která se vyžívá v nošení kraťasů, místo aby nosil krátkou sukni jako každý jiný.



    Astérix: The Gallica War
    Ve hře Asterix: The Gallica War najdete taktiku, kterou je třeba objevit, území, které je třeba chránit a množství ran, které je třeba rozdat. Toutatis právě začíná dobývat zpět Galii. Pospěšte se a přidejte se k boji ve společnosti Asterixe a Obelixe.



  • Množství akcí nabitých sekvencí: 9 různých úrovní na objevení a 4 rychlé a zábavné bonusové hry k tomu (házení Římanům, mlácení Římané, římský bowling, rozbíjení sudu)
  • Strategická hra pro nadějné taktiků: jednoduchá na naučení a rychlá na hraní
  • Úplně volné putování po Galii: přímí přístup k bonusovým hrám a výběr pořadí, ve kterém navštívíte úrovně
  • Boje, Galové, Římané, gladiátoři, piráti a dokonce i kance, všichni v 3D!



    Asterix: Mega Madness
    Připravte se soutěžit ve čtrnácti skutečně galských závodech. Zkuste šílený závod ve veslování, honičku s katapulty a dokonce střílení a skórování. 3 fantastické herní módy - Mega Madness, Trénink, Týmová hra.

  • Recenze na World of Asterix

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.