World of Final Fantasy[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 383141
Square

World of Final Fantasy[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Vydejte se na dobrodružství jaké jste dosud nezažili do zcela nového World of Final Fantasy . S okouzlujícími, stylizovanými vizuálními stránkami pro mladé, i pro mladé duchem, hráči budou sbírat, vychovávat a bojovat s ikonickým monstry. Pamětihodné legendy světa Final Fantasy ožívají v tomto nápaditém, pestrém světě, při tom jak se rozvíjí epický příběh hodný i těch nejmenších hrdinů.

Dva sourozenci se vydávají na cestu v mysteriózní zemi a budou se snažit znovu odhalit jejich ztracené vzpomínky. V tomto zvláštním místě, kde je zcela normální si hromadit věci na hlavě, se mladí krotitelé příšer setkají s novými přáteli a známými tvářemi ze světa Final Fantasy , při tom jak odhalují pravdu o jejich minulosti.


  • Nový zvrat v klasických soubojích
    Staňte se pány zcela nového soubojového systému, ve kterém můžete využívat zajaté příšery a vytvořit z nich mocné věže na boj s nepřáteli. Efektivní využijte jejich velikost, živel a pořadí pro výhry v soubojích.

  • Přizpůsobujte, vyvíjejte a osedlejte
    Využijte strategii nesčetných možností úprav přeměnou příšer na magii posilující magic, získávejte úrovně a vyvíjejte jejich pro zisk nových specializací, nebo na ně prostě jezděte a cestujte rychleji napříč obrovskými zeměmi tohoto světa.

  • Svět vertikálních možností
    Vrúťte se do vertikální poskládaných úrovní, využijte schopnosti příšer a efekty magicitu, díky čemuž se dostanete přes překážky a postoupíte dál.

  • Známé tváře
    Seznamte známé tváře ze světa Final Fantasy , uvidíte oblíbených hrdinů jako Squall, Tidus, Lightning, Vivi, Yuna, či Cloud.



  • Recenze na World of Final Fantasy[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.