World of Zoo PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 203129
THQEN dabing

World of Zoo [PC DVD]

World of Zoo je nová, originální hra, která Vám dá klíč k Vaší vlastní zoologické zahradě. S více než 90 různými druhy, o které je třeba se starat, můžete rozvíjet vztahy s některými z nejúžasnějších zvířat na světě, vytvářet a upravovat své vlastní Zoo a dozvědět se fakta o každém zvířeti, se kterým se setkáte. Každé zvíře je jedinečné a zvláštní a je na Vás, abyste zjistili, co jsou jejich oblíbené činnosti a předměty, stejně i to, jak si získat jejich důvěru.



  • Pomocí nástroje Animal Creator si můžete vytvořit neomezený počet dalších živočichů a každého z nich přizpůsobit podle vlastního vkusu. Změňte barvu srsti tučňáků, nebo si vytvořte obrovskou pandu. S více než 20 výběhy na výběr a mnoha různými předměty na přidání do výběhů si můžete vybudovat svou vlastní zoologickou zahradu.
  • Každé zvíře má svou vlastní jedinečnou osobnost. Je jen na Vás určit různé způsoby interakce s každým zvířetem tak, aby byly šťastné. Odměnou jsou srdcie a jakmile Vám zvíře důvěřuje nastává kouzelný okamžik.
  • Zvolte si svůj vlastní styl hry. Volná hra Vám umožňuje komunikovat se zvířaty, které máte nejraději. Můžete také soutěžit v cílených a kooperativních výzvách, stejně jako v mini-hrách, abyste získali odměny a odemykatelný obsah.
  • Jednoduché a intuitivní ovládání Vám dává volnost, aby se hra World of Zoo stala zábavnou záležitostí pro celou rodinu. Děti se mohou učit a učit své sourozence a kamarády o svých zvířatech prostřednictvím zábavných zvířecích vlastností, které poskytl National Geographic.

  • Recenze na World of Zoo

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.