WRC: FIA World Rally Championship 2-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 229256
BlackBean

WRC: FIA World Rally Championship 2-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Oficiální hra WRC je zpět, plně aktualizovaná s obsahem ročníku 2011 Oficiální mistrovství světa as úplně novým obsahem a herními módy! Skutečné vzrušení ze smyků, skoků a ruční brzdy, ale také nárazů se vrací na PlayStation 3 , Xbox 360 a PC !

Žijte život skutečného rally závodníka v kariérním režimu hry WRC 2. Začněte úplně od začátku tím, že vytvoříte svůj vlastní závodní tým, získáte prestižní vítězství pro zvýšení svých finančních prostředků a zlepšení své reputace. Kromě zcela nových funkcí v tomto ročníku, můžete vytvořit svůj vlastní tým a řídit ho během vstupu do WRC. Najděte nejlepších mechaniků na trhu, maximalizujte výkon Vašeho vozu, najměte kvalifikované manažery pro zskání sponzorů ... a snažte se získat smlouvu s jedním z týmů WRC. Jste připraven stát se novým mistrem světa?

Kromě režimů Single Stage, Single a Rally Championship je mezi klasickými i nový herní režim. Nová WRC Rally škola byla vylepšena, aby Vás naučila základy vedení a zdokonalila techniky používané profesionály. Ve WRC2 nyní můžete závodit na na slavných Super Special Stages, v níž soutěží dvě auta současně na dvou paralelních drahách.

  • V režimu Hot Seat se můžete vyzývat až ve čtveřici v režimech Single Stage, Single Rally nebo Championship, hrála jeden za druhým. Kdo bude lokálním mistrem?
  • Hrajte online s přáteli, vyzývajíce je v režimech Single Stage, Single Rally nebo Championship. Vaše výsledky mají vliv na Vaše online hodnocení při pokusu stát se nejlepším rally závodníkům na světě. V tomto ročníku je režim Super Special Stage také k dispozici online ... takže můžete vyzvat soupeře v závodech v jeden na jednoho s aktualizovaným online žebříčkem, který ukazuje nejlepších duelistov na světě.
  • Od tohoto ročníku můžete také zachytit nejzajímavější okamžiky závodů, v rámci nového režimu Photo. Stačí dát ve hře pauzu, natočit si vozidlo a fotit. A pokud se opravdu chcete pochlubit, použijte některé z mnoha speciálních vizuálních efektů.
  • Nevybrali jste zatáčku zrovna nejlépe? Žádný problém. Díky nové herní funkci Rewind můžete přetočit čas a vrátit se o několik sekund, než se to všechno zvrtlo. Tato funkce také pomáhá nezkušeným řidičům zvládnutí nových tratí.
  • Recenze na WRC: FIA World Rally Championship 2-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.