WRC: FIA World Rally Championship 4 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA WRC: FIA World Rally Championship 4 - PS3WRC: FIA World Rally Championship 4 - XBOX 360
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 223322
PQubeEN dabing

WRC: FIA World Rally Championship 4 [PC DVD]

Hra WRC 4 je nabitá více než 60 různými modely aut, více než 50 oficiálními závodními týmy (z WRC , Class 2 a Class 3 ) , obsahuje každou trať z mistrovství WRC a kompletně přepracovaný režim kariéry .

Pokračujíc v cestě , na kterou se vydala série v předchozích dílech , je hra WRC 4 vybavena novým úžasný mixem prvků s vysokými grafickými detaily a reálným zvukem ve hře . Hlavními znaky , které jsou zahrnuty do této nové hry jsou věrnost licenci, vzrušující herní zážitek , přístupnost pro nové hráče a dynamičtější a konkurenceschopnější online herní režim .

Mezi nové vlastnosti tohoto dílu partií možnost vyzkoušet si nové světelné podmínky , nové efekty počasí v závislosti na trati , nebo zcela nový režim kariéry , který Vás přenese do role skutečného závodníka . Realismus a ponoření do hry jsou dva z nejdůležitějších pilířů tohoto pokračování , s působivými 3D prostředími a systémem HDR , který garantuje ten nejlepší herní výkon .

Ve hře WRC 4 najdete všechny závody z kalendáře WRC 2013, kompletně se všemi předními WRC týmy a závodníky ve vylepšeném režimu kariéry, který Vás změní na skutečných WRC závodníků. WRC 4 obsahuje také vylepšenou verzi grafického enginu Spike, který se poprvé objevil v roce 2012 ve hře WRC: FIA World Rally Championship 3 .



  • WRC 4 je oficiální licencovaný produkt, takže si můžete vybrat svého oblíbeného závodníka a auto z oficiálních startovacích listin pro sezónu 2013 v kategoriích WRC, WRC 2, WRC 3 a Junior WRC.
  • Různé světelné podmínky (východ slunce, denní světlo, západ slunce) pro maximální úroveň realismu s vylepšením ovládáním a fyzikou aut. Vylepšené prvky kolem tratí (např. stromy, tráva, skály, diváci) a nová kamera a cut scény.
  • Nový režim kariéry umožňuje zažít pocit, že jste skutečným rally jezdcem! Počínaje v tride Junior WRC Vás čeká podpis smlouvy s reálnými oficiálními WRC týmy v závislosti na Vašich výsledcích. Závod po závodu se můžete moci přesouvat jednotlivými WRC třídami až po pomyslný Olymp a pokusit se stát mistrem světa v rallye.
  • Všechny oficiální týmy, závodníci a tratě.
  • Více než 60 různých aut (22 zcela nových vozů pro sezónu 2013).
  • Více než 10 tratí (6 etap pro každou trať).
  • Oficiální startovací listiny kategorií WRC, WRC 2, WRC 3 a Junior WRC.

  • Recenze na WRC: FIA World Rally Championship 4

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.