51 Worldwide Games [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
719 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 415491
Nintendo

51 Worldwide Games [NSW] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Zahrajte si a objevte 51 spoločenských her, stolních her a dalších v jednom balíčku - Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics. Tato rozmanitá sbírka zahrňuje hry z celého světa napříč různymi žánry, od známých oblíbených jako šachy, až po mezinárodní hity jako Mankala, která existuje už stovky let!
Vychutnejte si oblíbené rodinné hry a naučte se hrát skryté drahokamy z celého světa v této kolekci 51 deskových her, stolních her a dalších! Ať už chcete sedět a strategizovat anebo se spoléhat na reflexy. Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics obsahuje hry z celé řady žánrů, které můžete hrát a objevovat. Každá hra je prezentovaná s ohromujícími detaily.
Strategičtí hráči se budou cítit jako doma s hrami jako Four-in-a-row anebo Renegade, zatím co ti, kteří dávají přednost použití svých reflexů, si můžou vychutnat hry, ako jsou Slot Cars a Toy Boxing!
Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics je eklektická sbírka her, které se dají hrát a objevovat na Vaší konzoli Nintendo Switch.
  • Vychutnajte si 51 stolních her a dalších z celého světa z pohodlí Vašeho systému Nintendo Switch.
  • Zahrejte si svoje oblíbené hry anebo objevujte a učte se nové.
  • Hrajte sami anebo s přáteli lokálně anebo online ve hře pro až čtyři hráče. K dispozici bude bezplatný doplňkový software, který umožní hráčům připojení v lokálním multiplayeru s někým, kdo vlastní plnou verzi hry.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na 51 Worldwide Games [NSW] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.