Worms Battlegrounds[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
389 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 347503
Team

Worms Battlegrounds[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Worms Battlegrounds je nejrozsáhlejší a nejlepší hra ze série Worms dosud a nabízí více červíků, větší mapy dynamičtější vodu, více zbraní a více možností přizpůsobení, než kdykoliv předtím! Hra Worms Battlegrounds nabízí nádherné 3D vizualizace ve vysokém rozlišení, přičemž ale zachovává klasickou 2D hratelnost, kterou všichni tak dobře známe a milujeme! Nové světelné efekty, nové integrované sociální funkce, díky kterým můžete komunikovat s herní komunitou a zajímavé nové singleplayer a multiplayer režimy dělají titul skutečným next gen Worms zážitkem! Jednoduše řečeno, najdete zde vše, co byste jako fanoušek Worms mohli chtít a je to také ideálním místem pro start nové hráče!

Worms Battlegrounds spojuje dohromady přátel a rodinu v ušlechtilém úsilí o sebezdokonalování, ovládnutí světa a vybuchující ovce!

  • Hrajte spolu s přáteli a dalšími Worms Battlegrounds hráči a vytvořte tým. Zvolte si název pro svůj klan, navrhněte jeho znak a povyšte dalších hráčů do pozice velitele a důstojníků. Následně zapojte svůj klan do ligy a společně bojujte o umístění v tabulce. Nikdo přece nechce prázdnou skříňku na trofeje!
  • 25 singleplayerových misí příběhových přidává množtví různorodosti díky zavedení mechanických vynálezů založených na reálné fyzice, které se objevují v sérii vůbec poprvé v historii. Nepřeberné množství zajímavých strojů a mašinek okoření hratelnost a činí ze sólového Worms zážitku mnohem větší zábavu!
  • Více než 200 individuálních možností úprav červíků, 4 vylepšené třídy a 65 zbraní a nástrojů, včetně 10 neskutečně zábavných nových předmětů!

  • Recenze na Worms Battlegrounds[XBOX ONE]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.