Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle)

Cena s DPH
10 149 Kč
Cena bez DPH: 8 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 407995
MicrosoftEN dabing

Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle) [FMP-00253]


Balenie obsahuje konzolu Xbox One X 1TB, kód na stiahnutie hry Cyberpunk 2077, ktorý bude platný od spustenia hry 17.9.2020!
 
Nejvýkonnější konzole všech dob. Zažijte skutečný výkon.
 
Cyberpunk_2077_X1X

Xbox One X
Nový design
Zahrajte si nejlepší řadu her, které zahrnují i klasiky pro konzoli Xbox a Xbox 360, všechno na konzoli, která bude o 40% menší než doteď a má nový exkluzivní design. Ale nenechte se oklamat velikostí: s integrovaným napájecím zdrojem a s kapacitou úložného prostoru 1 TB, je konzole Xbox One X nejpokročilejší, jakou jste doposud měli možnost poznat.
Vizuální hloubka
V exkluzivních titulech, jako budou například Forza Motorsport 7, Super Lucky’s Tale a Crackdown 3 budete mít možnost zažít ostřejší a bohatší barvy. Díky vyššímu poměru světelných a tmavých ploch přináší technologie vysokého dynamického rozsahu (HDR) do Vašich herních novinek skutečnou hloubku vizuálních prvků.
4K Ultra HD
4K HD přináší vysoce jasná videa s realistickým pozadím, které získáte díky čtyřnásobnému video rozlišení. Budete mít možnost streamovat 4K videa z různých služeb, anebo sledovat vysoce kvalitní Blu-ray filmy v rozlišení Ultra HD, toto všechno Vám přinese technologie vysokého dynamického rozsahu, která bude mít ohromnou věrnost obrazu.
IR Blaster
Konzoli Xbox One X si budete moct nastavit tak, aby spouštěla jiná zařízení - jako například TV, audio/video přijímače, anebo kabelové, či satelitní set-top boxy. Chcete si pustit hry, anebo sledovat filmy, zapomeňte na dálkové ovládání, IR funkce Vám umožní bezproblémově sledovat všechny filmy, anebo klidné užívání si herních titulů.
Nový ovladač
Nová verze bezdrátového Xbox ovladače Vám nabídne vyšší komfort, který podpoří elegance ergonomického designu, která bude obohacená dvojnásobně větším dosahem. Protismyková povrchová stavba ovladače umožní vyšší přesnost při měření. Technologie Bluetooth umožní kompatibilitu s PC, tablety a telefony, které podporují Windows 10.
Cyberpunk_2077_X1X_Console

  • O 40% menší konzole s integrovaným zdrojem napájení.
  • Osmijádrový procesor x86 Vám umožňuje okamžitě jednoduše přepínat mezi hrou a oblíbenými aplikacemi souvisejícími se zábavou.
  • Funkce HDMI pass-through Vám umožňuje sledovat televizní vysílání prostřednictvím konzole Xbox, co z přepínání vstupů dělá téměř prehistorickou představu.
  • 12 GB paměti RAM a 1 TB pevný disk poskytují dostatek místa pro Vaše hry, ukázky, filmy, aplikace, hudbu a mnohem víc.
  • Možnost sledování filmů a hraní her ve 4K Ultra HD rozlišení.
  • Pomocí přehrávače disků Blu-ray můžete sledovat filmy a hrát hry v neuvěřitelném vysokém rozlišení.
  • Konzola Xbox One X se spouští okamžitě, takže je připravená vždy, kdy jste Vy. Protože méně času stráveného čekáním znamená více času stráveného hraním.
  • Technologie IR Blaster Vám navíc umožní sledování filmů a hraní her bez použití ovladačů, konzoli si budete moct nastavit tak, že automaticky spustí TV, audio/video přijímač, anebo set-top box.
    Technická specifikace:
  • Osmijádrový procesor AMD 2,3 GHz
  • 12 GB super-rychlé DDR5 paměti RAM
  • CPU 1.172 GHz, 40 CU, Polaris funkce, 6.0 TFLOPS
  • HDD s kapacitou 1 TB
    Cyberpunk_2077_Controller

    Obsah balení:
  • Xbox One X 1TB Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle
  • Bezdrátový Xbox ovladač Cyberpunk 2077 Limited Edition (s 3,5 mm vstupem na sluchátka)
  • HDMI kabel (podpora 4K)
  • AC napájecí kabel
  • Aktivační licence Cyberpunk 2077, která bude platná od spuštění hry 17.9.2020

    Cyberpunk 2077
    Cyberpunk 2077 je RPG od tvůrců série Witcher. Hra sa odehrává ve světě vytvořeném Mikem Pondsmithem, který je jedním z otců cyberpunk žánru a tvůrcům kultové klasicky a pen-and-paper RPG hry, Cyberpunk.
    Cyberpunk 2077 je akční dobrodružství zasazené v otevřeném světě města Night City, megapole posednuté mocí, půvabem a tělesnými modifikacemi. Vy hráte v úloze V, nájemného zločince, který jde po jedinečném implantátu, který je klíčem k nesmrtelnosti. Vaší postavě můžete upravovat kyber výbavu, schopnosti a herní styl a prozkoumávat rozlehlé město, kde Vaše rozhodnutí tvoří příběh a svět okolo Vás.
    Atmosféru z tohoto světa dobře znáte z novel Williama Gibsona, filmu Blade Runner a stolní hry Cyberpunk 2020. Hra je věrná kořenům cyberpunk žánru. Hráči se ocitají v temné budoucnosti roku 2077 a ve světě, ve kterém se pokročilá technologie stala zároveň spásou a prokletím lidstva. Rozvětvený nelineární příběh navrhnutý pro dospělé publikum se odehrává v rušné metropoli Night City a v jeho okolí.
    Volnost akce a různorodost v herním stylu jsou zaručené díky sandbox prostředí hry a mechanikám inspirovaným systémem ze hry Cyberpunk 2020, co hře dodáva dobře laděné požadavky pro moderní RPG. Herní styl napumpuje žíly hráčů adrenalinem a bude zároveň věrný duchu Cyberpunk, rebelii, stylu, napětí a nejistotě. Samozřejmě nemůže být tato realita obraná o smrtonosné železo, zbraně, pušky, implantáty, tucty vychytávek a jiných různorodých částí výbavy potřebných pro přežití v ulicích Night City.
    Hrajte v úloze nájemného zločinca!
    Staňte se kyberpunkem, městským žoldnéřům vybaveným kybernetickými vylepšeními a vybudujte Vaši legendu v ulicích města Night City.
    Žijte ve městě budoucnosti!
    Vstupte do obrovského otevřeného světa města Night City - do města, které závadí nové standardy grafiky, komplexnosti a hloubky.
    Ukradněte implantát, který zaručuje věčný život!
    Přijměte nejriskantnější zákazku Vašeho života a najděte prototyp implantátu, který je klíčem k nesmrtelnosti.

    Licence na stažení hry Cyberpunk 2077 v konzoli bude platná od spuštění hry 17.9.2020

    Pro hraní online her a využívání členství Xbox Ultimate Game Pass a Xbox Live GOLD potřebujete připojení k síti internet!

    Některé funkce vyžadují přítomnost senzoru Kinect pro Xbox One!

Recenze na Xbox One X 1TB (Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.