Xbox One X 1TB + Gears 5 + Gears of War 1,2,3,4

Cena s DPH
12 159 Kč
Cena bez DPH: 10 049 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 401184
MicrosoftCZ titulky

Xbox One X 1TB + Gears 5 + Gears of War 1,2,3,4 [CYV-00330]

Balení obsahuje konzolu Xbox One X 1TB, kód ke stažení hry Gears 5, kód ke stažení hry Gears of War 4, kód ke stažení hry Gears of War Ultimate Edition, kódy ke stažení her Gears of War 2 a Gears of War 3, Xbox Ultimate Game Pass 1 měsíční předplatnéa zkušební členství ve službě Xbox Live Gold na 14 dní!

Nejvýkonnější konzola všech dob. Zažijte skutečný výkon.



Xbox_One_X_Gears5


Xbox One X
nový design
Zahrajte si nejlepší radu her, které zahrnují i klasiky pro konzolu Xboxa Xbox 360,vše na konzole, která bude o 40 % menší než dosud a má nový exkluzivní design. Ale nenechte se oklamat velikostí: s integrovaným napájecím zdrojem as kapacitou úložného prostoru 1 TB, je konzola Xbox One Xnejpokročilejší, jakou jste dosud měli možnost vidět.

Vizuální hloubka
V exkluzivních titulech, jak budou například Forza Motorsport 7, Super Lucky 's Talea Crackdown 3budete mít možnost zažít ostřejší a bohatší barvy. Díky vyššímu poměru světelných a tmavých ploch přináší technologie vysokého dynamického rozsahu (HDR) do vašich herních novinek skutečnou hloubku vizuálních prvků.

4K Ultra HD
4K HD přináší vysoce jasné videa s realistickým pozadím, které získáte díky čtyřnásobnému video rozlišení. Budete mít možnost streamovat 4K videa z různých služeb, nebo sledovat vysoce kvalitní Blu-ray filmy v rozlišení Ultra HD, toto vše Vám přinese technologie vysokého dynamického rozsahu, která bude mít ohromnou věrnost obrazu.

IR Blaster
Xbox One Xsi budete moci nastavit tak, aby spouštěla jiná zařízení-například TV, audio/video přijímače, nebo kabelové či satelitní set-top boxy. Chcete si pustit hry, nebo sledovat filmy, zapomeňte na dálkové ovládání, IR funkce Vám umožní bezproblémově sledovat všechny filmy, nebo klidné užívání si herních titulů.

nový ovladač
Nová verze bezdrátového Xbox ovladače Vám nabídne vyšší komfort, který podpoří elegance ergonomického designu, která bude obohacena dvojnásobně větším dosahem. Protiskluzová povrchová stavba ovladače umožní vyšší přesnost při míření. Technologie Bluetooth umožní kompatibilitu s PC, tablety a telefony, které podporují Windows 10.

  • O 40 % menší konzola s integrovaným zdrojem napájení.
  • Osmijádrový procesor x86 Vám umožňuje okamžitě jednoduše přepínat mezi hrou a oblíbenými aplikacemi souvisejícími se zábavou.
  • Funkce HDMI pass-through Vám umožňuje sledovat televizní vysílání prostřednictvím konzoly Xbox, což z přepínání vstupů dělá téměř prehistorickou představu.
  • 12 GB paměti RAM a 1 TB pevný disk poskytují dostatek místa pro Vaše hry, ukázky, filmy, aplikace, hudbu a mnohem více.
  • Možnost sledování filmů a hraní her v 4K Ultra HD rozlišení.
  • Pomocí přehrávače Blu-ray můžete sledovat filmy a hrát hry v neuvěřitelném vysokém rozlišení.
  • Konzola Xbox One Xse spouští okamžitě, takže je připravena vždy, když jste Vy. Protože méně času stráveného čekáním znamená více času stráveného hraním.
  • Technologie IR Blaster Vám navíc umožní sledování filmů a hraní her bez použití ovladačů, konzolu si budete moci nastavit tak, že automaticky spustí TV, audio/video přijímač nebo set-top box.

    Technická specifikace:
  • Osmijádrový procesor AMD 2,3 GHz
  • 12 GB super-rychlé DDR5 paměti RAM
  • CPU 1.172 GHz, 40 CU, Polaris funkce, 6.0 TFLOPS
  • HDD s kapacitou 1 TB

    Obsah balení:
  • Konzola Xbox One X
  • Bezdrátový Xbox ovladač (s 3,5 mm vstupem na sluchátka)
  • HDMI kabel (podpora 4K)
  • AC napájecí kabel
  • Kód ke stažení hry Gears 5
  • Kód ke stažení hry Gears of War 4
  • Kód ke stažení hry Gears of War 3
  • Kód ke stažení hry Gears of War 2
  • Kód ke stažení hry Gears of War Ultimate Edition
  • Xbox Ultimate Game Pass 1 měsíční předplatné
  • 14 denní předplatné služby Xbox Live Gold



    Gears 5
    Svět Sera se hroutí, vaši nepřátelé se spojují. Závislost lidstva od technologie se stala jeho pádem a nepřátelé se spojují při snaze odstranit všech přeživších. V roli Kaito se vydáváte na cestu odhalení původu locusta a bojovat s vaší jednotkou pro ochranu všeho, co zbylo.

  • Hrajte o samotě nebo s přítelem v režimu lokálního multiplayeru na rozdělené obrazovce nebo v režimu online kooperace. Díky funkci cross-play si můžete zahrát s kýmkoli na konzolách Xbox One nebo s PC.
  • Létejte přes ledovce, proplavte pouště a sestupte do potopených ruin, v nichž najdete největší a nejrozmanitější svět, jaký jste dosud v sérii Gears mohli vidět.
  • Mozos hry každého režimu v 4K Ultra HD rozlišení s omračujícím HDR a při hladkých 60 fps.
  • Další režimy, vymoženosti a soutěžní režimy budou ohlášeny.



    Gears of War 4
    Začíná nová sága, jeden z najoslavovanejších sérií video her všech dob. Po těsném uniklého po útoku na jejich vesnici, JD Fenix a jeho přátelé, Kaito a Del musí osvobodit své milovaných a najít původ nového, příšerného nepřítele.

    Nikdy nebojujte samotě-Užijte si kooperativní mód pro dva hráče, lokálně za využití rozdělené obrazovky, na Xbox Live, nebo LAN. Druhý hráč má možnost si zvolit mezi postavami Kaith a Del.

    Vylepšené možnosti krytí v boji-Nové pohyby v boji na blízko a popravy s nožem na blízko přemění každý kus země, kde je možnost se ukrýt na ofenzivní možnosti pro hráče.

    Nové brutální zbraně-Úžasný arzenál nových zbraní zahrnuje buzzkill a Dropshot, které mohou střílet kolem, nebo přes úkryty a zasypat nepřátel destrukcí ze všech úhlů.

    Explozivní Versus Multiplayer mód-Soupeřte online v nových nebo oblíbených herních módech, všechny na specializovaných 60 fps serverech. Nové vizuální systém hodnocení bude znamenat férové párování pro sociálních, soutěživé a profesionální hráče.

    Gears of War 4 obsahuje kompletni kolekci Gears of War pro Xbox 360. Zahrajte si originální trilogii Gears of War a Gears of War: Judgment, díky které si můžete užít více než 50 hodin hry.



  • 25 let po vyvrcholení Gears of War 3, popohnaný sérií divných zmizení, musí JD Fenix přijmout dědictví svého otce a dát se do boje s novým, hrozivým nepřítelem.
  • Užívejte si kooperativní mód pro dva hráče lokální s rozdělenou obrazovkou, nebo díky Xbox Livenebo LAN. Druhý hráč má možnost výběru mezi postavami Kaito a Del.
  • Nové pohyby v boji na blízko a popravy nožem na blízko, díky kterým měníte každý úkryt na možné útočiště.
  • Ohromný arzenál zbraní, některé dokáží střílet kolem, nebo přes překážky a překvapit nepřátel.
  • Soupeřte online na specializovaných 60 fps serverech. Také využijte novýc žebříčkový systém, který lépe zařadí hráčů podle jejich schopností.



    Gears of War 3
    Gears of War 3 je velkolepým závěrem jedné z nejpozoruhodnějších a najoslavovanejších videoherních sága jednoho z nejoblíbenějších titulů v historii Xboxu. Prodalo se z ní více než 12 milionů kusů na celém světě. Hra přichází exkluzivně pro konzoli Xbox 360a vtáhne Vás do trýznivého příběhu naděje, přežití a bratrství.

    Děj hry se odehrává 18 měsíců po událostech z Gears of War 2a pádu pozemské pevnosti Jacinto. Marcus, Baird, Dom a jednotka Delta pokračují ve svém boji za záchranu lidské civilizace. Kromě boje proti hordě Locust musí čelit novým hrozbám. Hluboko pod povrchem infikuje planetu zevnitř hrůzostrašné nové nebezpečí. Lidé, kteří přežili jsou roztroušeni, civilizace je v troskách a Marcusovi a jeho druhém bojujícím za záchranu lidské rasy se míjí čas.



  • Poutavý filmový příběh, který Vás vtáhne do důvěrně známé intenzivní akční hratelnosti.
  • Zažijte impozantní finále trilogie Gears of Wara bojujte spolu s jednotkou Delta za záchranu lidstva. Poznejte osud Marcuse a jeho druhů, kteří přežili, v tomto pohlcujícím a emocionálním příběhu.
  • Hra staví na hratelnosti série, která definovala celý žánr a vtáhne Vás do nesmírně napínavé akce. Poslední kapitola této ságypředstavuje nové hratelné postavy z koalice COG a nové výzvy s hrůzostrašnými nepřáteli.
  • Gears of War 3 posouvá možnosti ohromujících vizuálních efektů na konzole Xbox 360. Prostřednictvím nejnovějšího pokroku technologie Unreal Engine 3 hra přináší vylepšenou grafiku, animace a osvětlení, které Vás vtáhnou do zničené krásy bohatých prostředí.
  • Multiplayerový zážitek 5 na 5, stejně jako kooperativní kampaň pro čtyři hráče.
  • Nové multiplayerové režimy včetně režimu Beast Mode, který nabízí nový pohled na hru, kde si můžete vyzkoušet roli hordy Locust v jejím nejrůznějších variacích!
  • Nové mapy, jako například Trenches, v níž se představuje působivá písečná bouře, která snižuje Vaši viditelnost, ale také Overpass, Mercy, Checkout, a Thrashball.
  • Nové zbraně jako Bayonte Charge, Retro Lancer, Sawed off Shotgun, OneShot (těžká odstřelovací puška, která střílí i přes štíty nebo kryt), Incendiary Grenade, Digger Launcher a několik jemných zlepšení starých oblíbených Hammerburst a Classic Lancer.

    Gears of War 2
    Pokračování Xbox 360 hry číslo jedna-Gears of Warje výrazně temnější, výpravnější, rozsáhlejší. K dispozici je nová technika, obří příšery, zničitelné prostředí, vylepšené zbraně, nové postavy, či odhalení pozadí mnoho nejasností z prvního dílu.

    Zkrátka komu první dílimponoval, bude při hraní singleplayeru spokojen. Expandoval ale i multiplayer, který Vám umožňuje iv co-op, nastavit si vlastní obtížnost, takže elitní voják může doprovázet začátečníka a přitom si nemusí nastavovat nejnižší obtížnost.

    Stejně jako minule jsou klíčovými postavami Marcus a Dom, potkáte však na své strastiplné cestě také nové tváře. Z postav přibyly duchovně laděný bojovník Tai Kalis, militantní diktátor Chairman Prescott, tvrďák Dizzy a Maria Santiago, Domova žena. Kampaň je přitom rozdělena na čtyři akty po šesti kapitolách a celková hrací doba se pohybuje kolem dvanácti hodin.

    Gears of War Ultimate Edition
    Zažijte hru, která začala jednu z nejslavnějších ság v oblasti videoherní zábavy v Gears of War (Ultimate Edition). Střílečka, která definovala první generaci HD her byla pečlivě propracovaná v rozlišení 1080p, modernizovaná pro konzolu Xbox Onea je plná nového obsahu, včetně pěti kapitol kampaně, které nebyly nikdy vydány na žádné konzole Xbox.

    Gears of War je taktická akce/horor z pohledu třetí osoby, kde se zhostíte role Marcuse Fenixe. Tento zneuctěný bývalý válečný hrdina, hledající osobní vykoupení, vede svůj tým proti náporu nemilosrdných bojovníků z pekla. Ponoření do zážitku je tak intenzivní a emocionální, že hrát tuto hru je jako ovládat akční film.

    Gears of War využívá úchvatný Unreal 3 Engine pro vytvoření filmových, HD vizuálů pro herní zážitek, který skutečně ohlašuje novou generaci hraní. Zažijte krásné renderované interaktivní prostředí a postavy tak realistické, že se zdají být vytvořeny z masa a kostí. Vizuály nové generace vytvářejí svět, ve kterém jsou i ty nejmenší detaily rozeznatelné iv těch největších bitvách.

  • Rozsáhlý herní svět, nezapomenutelné postavy a epický příběh jako v intenzivním akčním filmu. Dramatická herní kamera a přesvědčivý příběh oživují brutální, emocionální nabité zážitky. Ovládejte Marcuse Fenixe a jeho palebný tým a postavte moderní lidské technologie proti drtivé a hrůzné Horde Locust.
  • Všechny herní režimy, úrovně a scénáře jsou určeny pro kooperativní týmovou hru (s lidskými nebo AI ovládanými spoluhráči). Poprvé jsou AI ovládání spoluhráči nerozeznatelný od lidských hráčů. Pohybují se inteligentně, efektivně provádějí rozkazy av případě potřeby hledají kryt a brání se. Čeká Vás bohatší kooperativní zážitek než kdykoliv předtím a to zejména prostřednictvím jedinečných postav, se kterými musíte spolupracovat, abyste přežili.
  • Gears of War ohlašuje novou generaci herních konzolí s nevídanou grafikou. Technologie Unreal 3 Engine posouvá HD grafiku na novou úroveň a vyzdvihuje i ty nejmenší detaily iv největších bitvách. Čeká Vás bohatý dynamický svět s neuvěřitelnou úrovní detailů. Postavy ožívají díky neuvěřitelné kvalitě modelů a animačnímu systému s integrovanou fyzikou, díky které skutečně reagují inteligentně na události, které se dějí kolem nich.
  • Ve hře Gears of War je bojiště smrtícím místem. Hloupě postávat venku znamená zemřít. Chcete-li přežít, musíte se krýt pomocí interaktivního a dynamického prostředí, zatlačit nepřítele krycí palbou a využít své zbraně a spoluhráče, abyste podvedli a porazili děsivých nepřátel.
  • Gears of War ztělesňuje novou generaci Xbox Live zážitků a rozšiřuje jejich ještě dál. Zažít můžete individuálně vytváření her, zobrazovat hráčské statistiky, získávat achievmenty, přizpůsobovat své hry a budovat a přizpůsobovat si své hráčské profily.

    Ultimate Edition obsahuje navíc:

  • Každý aspekt původní hry Gears of War, včetně osvětlení, prostředí, postav a filmových scén od základu kompletně přepracován v plném 1080p.
  • Pět vzrušujících misí kampaně, které jste nikdy předtím nemohli hrát na žádné konzole Xbox, a které sledují příběh jednotky Delta Squad při jejich boji o Timgad Station.
  • Pět Gears of War komiksů, které si můžete odemknout a přečíst ve hře.



    Pro hraní online her a využívání členství Xbox Ultimate Game Passa Xbox Live GOLD potřebujete připojení k síti internet!

    Některé funkce vyžadují přítomnost senzoru Kinectpro Xbox One!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabing

    Recenze na Xbox One X 1TB + Gears 5 + Gears of War 1,2,3,4

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.