Xbox Series X

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
13 490 Kč
Cena bez DPH: 11 149 Kč
 
Kód produktu: 405292
Microsoft
 
Chceš ušetřit 4 261 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 9 229 Kč

Naše tipy

Xbox Series X [RRT-00010]

Dárek - FIFA 22 CZ v ceně 589,- Kč

Revoluční technologie nové generace HyperMotion na konzolích Playstation ®5 a Xbox Series X|S Váš zážitek z hraní dostane na úroveň, kterou jste ještě nezažili. Technologie integruje pokročilá data z celého týmu a strojové učení s cílem udělat hratelnost ještě intenzivnější. Díky výkonu konzole nové generace hra slibuje zatím nejrealističtější a nejplynulejší hratelnost vůbec. Novinky jsou ve hře implementované napříč všemi herními režimy. Můžete se těšit na větší konzistentnost brankářů, díky jejich propracovanému chování, které přinese větší klid na nejdůležitější post na hřišti.
Budete mít možnost opět si splnit své fotbalové sny v režimu kariéry a v módu VOLTA FOOTBALL zase můžete vystavit na obdiv svou eleganci v malém fotbalu s novými způsoby hraní a postupy každou sezónu. V režimu Profi kluby utvořte tým s vylepšeným systémem přizpůsobení týmu a postupu, díky čemu budete mít svého profesionála pevně v rukách.
TECHNOLOGIE HYPERMOTION
Na konzolích nové generace je systém HyperMotion úplnou novinkou když kombinuje dvě technologie čím výrazně mění a vylepšuje hratelnost.
  • Pokročilé nasnímání zápasu 11 vs 11: Soupravy Xsens vůbec poprvé umožňují snímat pohyb 22 profesionálních fotbalistů, kteří hrají ve vysokém tempu. Získané ohromné množství kvalitních údajů o pohybu hráčů je výborným základem pro pohyb jednotlivců ve hře FIFA 22.
  • Strojové učení: Špičkový patentovaný algoritmus zpracoval více než 8,7 milionu snímků z pokročilého snímání zápasu, díky čemu tento algoritmus dokáže v reálném čase vytvářet úplně nové animace, co má za následek dosažení organického fotbalového realizmu při různých situacích na hřišti. Výsledkem je mnohem reálnější a taktéž plynulejší hratelnost v každém zápasu.
  • Autentický pohyb týmu: Soupravy Xsens, které jsou poprvé použité k nahrávání dat od všech fotbalistů hrajících ve vysokém tempu, jsou zásadním krokem vpřed. Data jsou pořízené z každého dotyku, zákroku, sprintu a souboja, a dokupy tvoří základ největší aktualizace animací v historii série FIFA. Díky více než 4000 animacím (více než 3 krát více oproti v FIFA 21) je ve hře docílený vylepšený projev každého jednoho hráče.
  • Algoritmus "ML-Flow": Tento algoritmus mění od základů celý systém fungování animací ve sportovních videohrách, co má za následrk zvýšenou plynulost a vizuální realismus. Na základě více než 8,7 milionu snímků tento algoritmus vytváří v reálném čase nové animace, díky čemu můžete lépe přizpůsobit svůj krok a tempo běhu před spracováním míče nebo plynuleji střílet na branku.
  • Taktická UI: Nové generace konzolí nabízejí možnosti zlepšení i při taktické inteligenci všech hráčů v poli. Kažý hráč dokáže mnohem lépe vnímat rozestavení a pohyb spoluhráčů jako i soupeřů, čím vzniká úplně nová úroveň taktického realizmu. V útoku nyní mohou hráči dělat až 6x více rozhodnutí každou sekundu, co znamená, že mají lépe povědomí o svém okolí. Při zakladání akcí se chovají inteligentněji, náběhy si umí načasovat, mají silnější start na volný míč. Defenzivní UI nabízí možnosti fungování týmu jako celku, hráči drží rozestavení při pohybu na hřišti a takticky pokrývají volné prostory.
  • Kinetické vzdušné souboje: Dvě vylepšené technologie hráčských interakcí synchronizují animace hráčů, co realizuje vizuální efekt a odezvu ve vzdušných soubojích o míč. Všímejte si obránců a útočníků, jak se strkají, tahají a vrážejí do sebe při snaze dostat se k míči. Výsledkem je zvýšená kvalita hlavičkování.
  • Vyrovnaná kontrola míče: Aktualizované animace zlepšují ve hře FIFA 22 ovládání míče, díky čemu je hra přirozenější a plynulejší než kdykoliv předtím. Delší dvojdotykové animace umožňují jednodušší kontrolu míče ve vzduchu, větší mrštnost při zpracování na zemi a sílu hráče při krytí míče.
  • Přirozenější hráči: Díky pokročilému snímání zápasu 11 vs 11 se můžete těšit na úplně nové animace hráče bez míče a jejich chování, které také přispívají k vylepšení celkové přirozenosti a uvěřitelnosti aktérů na hřišti. Můžete si všimnout, jak hráči spolu komunikují a gestikulují na základě aktuálního dění a vážnosti situace. Všechny vylepšení v oblasti aktivního pohybu dělají tento ročník nejrealističtějším a nejpůsobivějším v historii série FIFA.
    fifa_22_next_gen

    DALŠÍ PRVKY HRATELNOSTI
  • Přepracované chování brankářů - Díky novému systému chytání jsou brankáři mnohem inteligentnější, co bude mít za následek jejich stabilnější výkony a rozumnější rozhodování mezi tyčemi. Jejich půjčená hra vychází z různých stylů brankářů z celého světa, s cílem věrně okopírovat chování nejlepších brankářů, včetně jejich bleskových reflexů.  
  • Reální fyzika míče - Skutečná data implementovaná do FIFA 22 dávají fyzice míče úplně nový rozměr realismu. Do detailu propracované parametry, včetně rychlosti, falše, aerodynamického odporu a tření změní každý dotyk, střelu, volej, přihrávku nebo dribling na úplně nový zážitek, který bude působit dooopravdy skutečně.  
  • Výbušný sprint - Úplná novinka v hratelnosti, která mění dynamiku situací jeden na jednoho. Dostáváte větší kontrolu nad zrychlením při driblingu nebo při bránění. Soupeře nalákejte, počkejte si na vhodný okamžik a v plné rychlosti se zbavte obránce a pomožte týmu v útočení.  
  • Nové útočné taktiky - Díky novým taktikám dostáváte možnost lépe kontrolovat to, jakou hrou se chcete prezentovat na hřišti. Můžete nastavit pro mužstvo různé styly pro jednotlivé poloviny hřiště. Drže míč na své polovině hřiště a rychlým založením akce pronikněte skrz soupeřovu obranu. Případně hrajte od šestnáctky po šestnáctku, nebo dejte přednost vlastnímu individuálnímu stylu.
    REŽIM KARIÉRA Prožít své vysněné fotbalové momenty můžete právě v režimu kariéry ve FIFA 22. Vytvořte si klub a z odpisovaného mužstva, zralého na sestup vybudujte světového giganta. V propracovaném módu Kariéra hráče můžete využít více způsobů a postupů na dosažení vytoužených úspěchů.
    VOLTA FOOTBALL Nová dávka elegance na celém hřišti, nové způsoby vyjádření vlastního stylu a propojení s týmem na pouličních fotbalových hřištích po celém světě.
    FIFA ULTIMATE TEAM Postavte si vysněný tým a zápaste s ostatními v nejoblíbenějším režimu série FIFA. Budete mít možnost výběru z tisíců hráčů a množství způsobů, jak si upravit klub na hřišti nebo mimo něj. Můžete hrát sólo v Squad Battles, společně v kooperativním FUT, On-line, či Division Rivals , nebo zápasy s nejlepšími v FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) Vás budou celou sezónu spájet s herním světem skrz rozmanitý obsah, který vychází z reálných výkonů a soutěží, včetně UEFA Ligy Mistrů, UEFA Evropské ligy nebo CONMEBOL Libertadores. Ultimate Team nabídne upravený způsob zápasení v režimech Division Rivals a FUT Champions, to všechno s cílem poskytnout jednodušší a dostupnější způsob testování Vašich schopností proti ostatním hráčům. Nechybějí ani další možnosti přizpůsobení klubu na hřišti i mimo něj a FIFA představuje také novou edici předmětů s názvem Hrdinové FUT, díky čemu se do hry vrátí někteří oblíbení fotbalisti.
     
  • Hrdinové FUT - Vzpomeňte si na některé z nejpamětnější fotbalisty v rámci edice Hrdinové FUT. Nové předměty Vám budou připomínat nezapomenutelné momenty, díky kterým se z hráčů stali oblíbenci mezi fanoušky. Hrdinové FUT Vám dávají nové možnosti při budovaní týmu s konkrétní ligovou souhrou a možností připomenout si některé nostalgické okamžiky, díky kterým hráči získali místo v edíci Hrdinové FUT 22. (Například Robbie Keane a zisk trofeje za Ligový pohár 2008, dva góly Diega Millita ve finále UEFA Champions League 2010, které potvrdili treble Interu Miláno, anebo gól Mária Gomeza, díky kterému jeho tým získal bundesligový titul v roku 2007).
    PROFI KLUBY Nové možnosti přizpůsobení klubu Vám umožní vyčnívat nad ostatními na trávníku nebo v hledišti. Pomocí systému hráčského rozvoje dostanete plnou kontrolu nad jeho vývojem a díky efektivnějším prvkům sociálního hraní najdete další zápas mnohem rychleji. Nejvyšší čas začít skládat tým na novou sezónu Profi klubů.
  • Zobraziť celý popis Dáreka
    Dárek - NHL 22 CZ v ceně 409,- Kč

    EA SPORTS NHL 22 sa díky podpoře Enginu Frostbite S dostane superhvězdné péče. Vůbec poprvé v historii využije série EA SPORTS NHL výkonu jednoho z nejlepších herních enginů, co s sebou přinese bezkonkurenční vizuální detaily u každého hitu, kličky a střely. Díky super hvězdným X-Factors a úplně novému systému schopností, který odemyká jedinečné zručnosti superhvězd NHL, poznáte osobnost a sílu elitních hráčů ligy. Hvězdy NHL v EA SPORTS NHL 22 věrně napodobují zručnosti a styl svých skutečných předloh a jejich přínos na ledu je tak evidentnější než kdykoliv předtím. Superhvězdná X-Factors přináší do každého herního režimu od HUT po World of Chel nové možnosti v oblasti hráčskych tříd. EA SPORTS NHL 22 je úplně novou hrou pro novou generaci, která vám nabízí více způsobů hraní a měření sil než kdykoliv předtím. Těšte se na přelomový hokej.
    Hráči, kteří začnou hrát NHL 22 na systému PlayStation 4 nebo konzoli Xbox One, budou moct převést hodnotu svého týmu HUT Teamu a pokračovat na konzoli PlayStation 5 nebo Xbox Series X | S v rámci NHL 22, co znamená, že:
    • Uživatelé mohou ochránit 20 hráčských předmětů + trénéra na své aktuální soupisce a převést je na novou konzoli.
    • Když bude obsah přenesený z konzoly 4. generace na konzoli 5. generace, změní se z bezpečnostních důvodů na neobchodovatelný.
    • Tato jednorazová migrace obsahu bude dostupná v prosinci 2021.
      Předobjednejte si EA SPORTS™ NHL 22 už dnes a získejte:
    • Až dva balíčky s výběrem diamantového hráče do HUT (jeden měsíčně po dobu dvou měsíců).
    • Odemknutí pěti zónových schopností X-Factor do World of Chel (okamžitě).
    • Odemknutí pozicí pro X-Factor do Be A Pro (2), bonus k ZB a bonusové body vlastností.
    • Jedna odemknutá hokejová taška
      Bonus pro veterány:
    • 3 balíčky s odměnou za věrnost do HUT pokud vlastníte jeden z posledních třech titulů (NHL 19, NHL 20 nebo NHL 21)
    • 5 balíčků s odměnou za věrnost do HUT pokud vlastníte dva z posledních třech titulů (NHL 19, NHL 20 nebo NHL 21)
    • 10 balíčků s odměnou za věrnost do HUT pokud vlastníte každý z posledních třech titulů (NHL 19, NHL 20 nebo NHL 21)
      nhl_preo

      ENGINE FROSTBITE Do EA SPORTS NHL 22 přichází vůbec prvé legendární engine Frostbite™. NHL 22 nabízí obrovské vizuální vylepšení jak v případě současné, tak i nové generace konzolových her, a představuje tak jeden z největších kroků vpřed v oblasti grafiky celé série. Ať už jde o propracované podobizny hráčů nebo animace tkanin, které vdechnou postavám život, nebo dynamické nasvícení vytvářející skutečně působivé herní prostředí, vylepšení uvidíte úplně všude.
      Vizuální vylepšení: Ve všech herních verzích přináší Frostbite dramatické vizuální vylepšení, která zásadně zvyšují autentičnost. Superhvězdy NHL ještě nikdy nepůsobily tak živě - přeměnou prošlo úplně všechno od celkové podoby až po oči, které sledují dění okolo postavy a reagují na něj. Ať se podíváte kamkoliv, všude uvidíte vylepšení:
    • Přepracovaný vzhled hráčů: Totální přeměnou prošlo více než 100 modelů hlav hvězdných i generických hráčů tak, aby reflektovali aktuální sezónu a nabídli vaše oblíbené hokejisty v ještě větším detailu.
    • Vylepšení dresů: Díky drobným detailům tkanin a značkových prvků ve vysokém rozlišení, jako jsou nášivky nebo loga, je vidět doslova každý steh. To všechno bez dopadů na výkon a zatížení paměti či disku.
    • Vylepšení odstínů vlasů u všetkch hráčů: Díky převzetí technologie odstínování vlasů ze série EA SPORTS FIFA teď hráči mají "funkční" vlasy, na kterých se realističtěji odráží světlo.
    • Animace očí (PA2 Procedural Awareness): V porovnaní s minulostí nyní hráči mají bohatší paletu výrazů, protože technologie PA2 reaktivního pohybu očí jim vdechla nový prvok živosti. Oči hráčů sledují hlavní dění okolo sebe (například při vcházení na přihrávku), ale krátkým pohledem zaznamenávají i to, co je v blízkosti (například protihráči).
    • Vylepšené stínování pokožky: Nové vykreslování pokožky v kombinaci s vylepšeným nasvícením zvyšuje autenticitu hráčů dosud nevídaným způsobem.
    • Animace oblečení: dresy se hýbou podle hráčů. Nové animace dávají tkaninám, které přesně reagují na pohyby hráčů, nový fyzikální rozměr.
      Fyzika hokejky: Nová realistická interakce hokejky zvyšuje fyzikální úroveň hry a přináší:
    • Souboje o puk, které jsou férové a založené na zručnosti
    • Lepší systém kontaktu hokejky s tělem protihráče má za výsledek přesnější posuzování nedovolených zákroků.
    • Realističtější pohyb podél hrazení bez toho, aby hokejka procházela texturami.
      Rozšířená realita: Klíčové herní statistiky a informace jsou během zápasu promítané přímo na hrací plochu díky souboru vizuálních prvků rozšířené reality, které se hladce prolínají s děním na ledu. Díky většímu množství informácí přímo ve hře můžete lépe přizpůsobovat svou strategii - kvůli získání klíčových statistik v reálném čase už nemusíte hru přerušovat a probírat se nabídkou pauzy.
      Superhvězdná X-Factors Zažijte účinek superhvězdných X-faktorů, co je přelomový herní systém, díky kterému naplno využijete výjimečných schopností hvězdných hráčů - jejich přítomnost na ledu má nyní ještě větší vliv než kdy předtím. Schopnosti Superstar X-Factor, které jsou vyhrazeny jen pro hráčskou elitu ligy, oddělují ty nejlepší od ostatních a superhvězdy díky nim působí stejně věrně jako jejich živé předlohy. Ve hře jsou dvě úrovně schopností Superstar X-Factor, které je možné hráčům přiřadit, a to výjimečné zónové schopnosti v daném herním pásmu a rozšířené schopnosti superhvězdy. Každý hráč dostane jednu primární schopnost v pásmu, která je pro jeho hru dominantní, a sekundární sadu schopností superhvězd. Skutečná funkce superhvězdné schopnosti X-Factor zůstáva vždy stejná, ale mění se úroveň posilujícího efektu primární a sekundární schopnosti. Superstar X-Factors jsou zpracované s vysokou věrností a vychází z charakteristických prvků hry nejlepších hráčů ligy. Ať už jde o dělovou střelu příklepem, precizní přihrávku, explozivní rychlost při přechodu do útoku nebo bleskové reflexy před brankou, X-faktory superhvězd se týkají všech pozicí na ledu, co do hry vnáší nový prvek konkurence mezi třídami hráčů a nutnosti strategického uvažování.
      Herní režimy
    • HOCKEY ULTIMATE TEAM: HUT je herním režimem NHL 22, ve kterém si můžete vytvořit vlastní soupisku ze současných, bývalých i legendárních hráčů NHL a hrát s nimi on-line. Vytvářejte si mužstva, sbírejte odměny a udělejte ze svého týmu ten nejlepší.
    • WORLD OF CHEL: Centrum WOC pro hraní vícerých hráčů obsahuje více způsobů hraní než kdykoliv předtím. Vytvořte si vlastního hráče a bojujte v celé řadě režimů jako jsou například EASHL, Ones a arkádové Threes.
    • BE A PRO: Režim Be A Pro vám dá šanci vyzkoušet si život hráče NHL, a to jak na ledě, tak i mimo něj. Udělejte dojem na vedení klubu a vydejte se na cestu za slávou, během které budete usilovat o místo v první formaci, bojovat o Stanley Cup a snažit se prorazit mezi elitu ligy.
    • REŽIM ORGANIZACE: V režimu Organizace si v čele oblíbeného týmu NHL vybudujte dynastii v průběhu několik sezón nebo si v rámci rozšíření ligy udělejte úplně nový vlastní tým. Skautujte hráče, upravujte parametry koučingu a souhru formací a zažijte napětí s blížícím se koncem tradového okna ve snaze získat Stanley Cup.

    Zobraziť celý popis Dáreka


    Budoucnost hraní nebyla doteď nikdy taková inspirující. Kreativita v hrách překvétá. Nové služby vás povzbuzují objevovat více her a sblížit vás s hrami, online tvůrci a streamery, které milujete. Cloud technologie vytvářejí masivní příležitost streamovat konzolové hry a hrát s lidmi se kterými chcete, kdekoliv chcete. Připravte se na nový úsvit konzolí nové generace.


    S porovnáním s předešlou generací, Xbox Series X reprezentuje lepší rovnováhu výkonu a rychlosti, čím se posouvá na všech technologických frontách díky čemu přináší úžasné, dynamické, živé světy a minimalizuje jakýkoliv aspekt, který vás může ukrátit o tento zážitek.


    Upravený procesor nové generace:
    Xbox Series X je dodnes nejvýkonnější konzole poháněná na míru vyrobenýcm procesorem, který využívá architekturu AMD Zen 2 a RDNA 2. Tímto přináší čtyřnásobnou procesní sílu Xbox One a nabízí vývojářům využít 12 TFLOP (tera flopů) GPU výkonu (grafické procesní jednotky) - dvojnásobek Xbox One X a více než osminásobek originálního Xbox One. Xbox Series X přináší pravý generační skok v procesním a grafickém výkonu díky úplně novým technikám, co vede ku většímu frame rate, větším, více sofistikovaným herním světům a zážitku, který vás vtáhne tak jako doposud žádná konzole.

    Variable Rate Shading (VRS):
    Díky VRS můžou vývojáři využít plný výkon Xbox Series X. Raději než použít GPU cykly jednotně pro každý jeden pixel na obrazovce, mohou upřednostnit individuální efekty na specifické herní postavy anebo objekty v okolí. Tato technika proto přináší stabilnější frame rate a vyšší rozlišení, bez žádného dopadu na finální kvalitu obrazu.

    Hardware-accelerated DirectX Raytracing:
    Můžete očekávat více dynamické a realistické prostředí poháněné DirectX Raytracing - poprvé na herních konzolích. To znamená podobající se osvětlení reálného světa, přesné odrazy a realistickou akustiku, toto všechno v reálném čase kdy prozkoumáváte herní svět.


    Další generace konzol bude definovaná tím, že budete více hrát a méně čekat. A když začnete hrát, můžete očekávat ultra nízkou odezvu abyste mohli být tak precizní jak jen to bude možné.


    SSD uložiště:
    S SSD uložištěm nové generace je téměř každý aspekt hraní her vylepšený. Herní světy jsou větší, dynamičtější a načítají se v okamžiku.

    Rychlý návrat:
    Nový Quick Resume prvek vám dovolí pokračovat ve vícerých hrách z pozastaveného stavu téměř okamžitě, čím vás vrátí tam, kde jste byli a co jste dělali, bez čekání v dlouhých načítacích obrazovkách.

    Dynamic Latency Input (DLI):
    S DLI novým prvkem, který synchronizuje vstupy stisknutí okamžitě s tím, co je vyobrazené, co dává ovládání ještě větší preciznost a rychlejší odezvu.

    DMI 2.1 Innovation:
    Microsoft spolupracoval s HDMI fórem a výrobci TV aby přinesli nejlepší herní zážitek díky prvkům jako Auto Low Latency Mode (ALLM) a Variable Refresh Rate (VRR). ALLM dovoluje Xbox One a Xbox Series X automaticky nastavit připojený displej do jeho nejnižšího režimu odezvy. VRR synchronizuje refresh rate displeje ku frame rate hry, čím udržuje plynulý obraz bez sekání. Tímto zaručuje minimální opoždění a nejrychleji reagující herní zážitek.

    Podpora 120 fps:
    S podporou až 120 fps, Xbox Series X nabízí vývojářům překonat standardního 60 fps výstupu ve prospěch vylepšeného realizmu anebo rychlé akce.


    Výhody konzolí nové generace jdou do všech směrů, přinášejí věrnější zobrazení a grafiku, a vylepšenou rychlost načítávání vašich existujících a nových her. Pro Microsoft je stále důležitá kompatibilita s Xbox Series X a stále investuje do technologie, která dokáže zjednodušit přístup vlastnění her napříč všemi generacemi.


    4 generace hraní:
    Oddanost ke kompatibilitě představují hry do dneších generací - Xbox One hry, včetně zpětné kompatibility Xbox 360 a originálním Xbox hrám. Vaše nejoblíbenější hry, včetně titulů z Xbox Game Pass, získávají na kvalitě od stabilnějšího frame rate, rychlejšího načítání, vylepšeného rozlišení a vizuální přesnosti - toto všechno bez práce vývojářů her. Taktéž všechno vaše herní příslušenství z Xbox One přichází s vámi a funguje i na konzoli Xbox Series X.

    Smart Delivery:
    Tato technologie vám pomůže při tom když si zakoupíte hru na Xbox One anebo Xbox Series X - dostáváte tu správnou verzi, podla toho na jaké konzoli hráte. Tato technologie je dostupná i pro vývojáře a vydavatele a mohou ji využít pro tituly, které vyjdou nejprve na Xbox One a potom později i pro Xbox Series X.

    Xbox Game Pass:
    Kromě her napříč 4 generacemi konzol, Xbox Game Pass bude nadále nabízet svoje exkluzivity jako Halo Infinite už při jejich vydání. Zažijte masivní portfolio Xbox Game Pass a ponořte se do hluboké knihovny vysoce kvalitních her, hrajte ty, které milujete a objevujte nové vzrušující dobrodružství.


    Xbox Series X od Microsoftu je nejrychlejší, nejvýkonnější konzole doteď, dizajnovaná pro generaci konzolí, která vkládá vás do jejího centra. To znamená věrné zobrazení herního zážitku vevnitř výrazného dizajnu, s možností objevit množství her napříč 4 generacemi, toto všechno vás čeká včetně více hry a méně čekání. Vyzkoušejte i vy konzoli nové generace a ponořte se do hry jako nikdy předtím.


    XboxSX_Bullets

    Předběžné technické specifikace Xbox Series X jsou:

    • 4x větší CPU výkon než u Xbox One (cca 3.4GHz 8 jadro).
    • Více než 2x víc výkonu v GPU oblasti než Xbox One X (cca 12Tflops).
    • Podporu 8K
    • 120Hz výstup.
    • Raytracing.
    • Variable Rate Shading.
    • VRR podporu (freesync).
    • M.2 Nvme SSD disk.
    • Auto Low Latency Mode a Dynamic Latency Input pro snížení odezvy.
    • Dizajnované pro připojení do cloudu na streaming i pro vysílání vašich her kamkoliv.
    • Zpětná kompatibilita s předcházejícími verzemi Xboxu.
    • RAM paměť zatím nebyla potvrzená, ale bude to GDDR6 zřejme okolo 16GB.

      Microsoft taktéž představil první hry pre Xbox Series X, kterými má být Senua's Saga: Hellblade II, pokračování Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice a Halo Infinite.



    Recenze na Xbox Series X

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.