Xbox Series X (Halo Infinite Limited Edition)

+ Dárek:100€ darčekový cestovný poukaz Conex v ceně 2599,- Kč
Cena s DPH
14 309 Kč
Cena bez DPH: 11 826 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 433942
Microsoft

Xbox Series X (Halo Infinite Limited Edition) [C8Y-00032]


V případě, že si objednáte konzoli s akciovou nabídkou Game Pass Ultimate, kód vám bude zaslaný následující pracovný den po vyřízení objednávky!

Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition získáte exluzivně jen u nás!
xbox_series_X_Halo_Infinite

Nechte se inspirovat budoucností gamingu a objevujte kouzlo herní kreativity.
Sbližte se s hrami, online tvůrci a streamery, které milujete. Cloud technologie vytvářejí množství příležitostí streamovat konzolové hry a hrát tak s kýmkoliv chcete, kdekoliv chcete. Připravte se na úsvit nové generace konzol.
XboxSX_Bullets

Generační skok ve výkonu
V porovnaní s předešlými generacemi, Xbox Series X reprezentuje lepší rovnováhu výkonu a rychlosti, čím se dostává na popřední místa na všech technologických frontách. Nechte se zlákat do úžasných, dynamických, živých světů - Xbox Series X minimalizuje všechmy překážky, které vás můžou ukrátit o tento zážitek.
Nová generace konzolí je definovaná extra nízkou odezvou, vyšší precizností a kratším časem načítání, čím vám umožní trávit víc času samotným hraním.
Procesor nové generace: Xbox Series X je dosud nejvýkonnější konzole poháněná procesorem vytvořeným na míru. Procesor využíva architekturu AMD Zen 2 a RDNA 2, čím zabezpečuje až 4x vyšší výkon oproti Xbox One. Zároveň vývojářům dává možnost využít 12 TFLOP (tera flopů) GPU výkonu (grafické procesní jednotky) - pro porovnání, je to dvojnásobek výkonu Xbox One X a více než osminásobek originálního Xbox One. Xbox Series X reprezentuje generační skok v procesním a grafickém výkonu. Užijte si lepší obrazovou frekvenci (frame rate), sofistikovanější herní světy a zážitky, které vás vtáhnou do hry tak, jak nikdy předtím.
Variable Rate Shading (VRS): Díky VRS (stínování proměnlivou frekvencí) můžou vývojáři využít naplno maximální výkon Xbox Series X. Tato technologie jim umožní namísto použití GPU cyklů jednotně pro každý jeden pixel na obrazovce upřednostnit individuální efekty na specifické herní postavy nebo objekty v okolí. VRS tak zároveň přináší stabilnější obrazovou frekvencii a vyšší rozlišení, přičem zachovává vysokou finální kvalitu obrazu.
Hardwarově zrychlené DirectX Raytracing: Poprvé na herních konzolích můžete očekávat dynamičtější a realističtější prostředí. Díky pohonu DirectX Raytracing zažijete realistické osvětlení, přesné odrazy a akustiku v reálném čase.
SSD Storage: SSD uložiště nové generace vylepšuje téměř každý aspekt hraní her. Herní světy jsou větší, dynamičtější a okamžitě načtené.
Quick Resume: Nový Quick Resume prvek vám dovolí téměř okamžitě pokračovat ve kterékoliv pozastavené hře, teda vás ve vybrané hře vrátí tam, kde jste byli a co jste dělali bez čekání při dlouhých načítacích obrazovkách.
Dynamic Latency Input (DLI): Nový DLI prvok (dynamický vstup latencie) okamžitě synchronizuje vstupy stisknutí s tím, co je vyobrazené na vaší obrazovce a zabezpečuje tak ještě větší preciznost a rychlejší odezvu ovládání.
Inovace HDMI 2.1: Tým Microsoftu spolupracoval s HDMI fórem a výrobci TV, aby přinesli nejlepší herní zážitek díky prvkům jako Auto Low Latency Mode (ALLM - režim automatické nízké latence) a Variable Refresh Rate (VRR - variabilní obnovovací frekvence). ALLM dovoluje Xbox One a Xbox Series X automaticky nastavit připojený displej do jeho nejnižšího režimu odezvy. VRR synchronizuje obnovovací frekvenci displeje s obrazovou frekvencí hry, díky čemu udržuje plynulý obraz bez sekání. VRR tímto zaručuje minimální opoždění a pohotový herní zážitek.
Podpora až 120 fps: Xbox Series X nabízí vývojářům překonat standard 60 fps výstupu až na 120 snímek za sekundu a vylepšit tak realističnosť a rychlé akce her.
Kompatibilita a přístup k hrám napříč 4 generacemi
Konzole nové generace přinášejí vylepšení ve všech směrech, předovším věrnější zobrazení, lepší grafiku a vyšší rychlost načítání vašich starších i nových her. Pro Microsoft je důležitá kompatibilita Xbox Series X, proto stále investuje do technologie, která dokáže zjednodušit přístup a přenos her, které vlastníte napříč všemi generacemi.
4 generace her: Vychutnejte si oblíbené hry včetně her z Xbox Game Pass ve vyšší kvalitě díky zpětné kompatibilitě s předešlými generacemi konzolí. I bez zásahu vývojářů vám Xbox Series X zabezpečí stabilnější obrazovou frekvenci, vyšší rozlišení a lepší vizuální přesnost. Doplňky Xbox One jsou taktéž plně kompatibilní s novou generací.
Smart Delivery: Tituly, které mají podporu Smart Delivery automaticky identifikují použitou konzoli a přizpůsobí její výběr nejvhodnější verze hry. Tato technologie je dostupná i pro vývojáře a vydavatele her, takže ji mohou využít pro všechny tituly, které vycházejí nejdřív na Xbox One a potom později na Xbox Series X.
Xbox Game Pass: Získejte přístup k online multiplayer módu, hrám napříč 4 generacemi konzolí či exkluzivitám, jako je Halo Infinite už při jejich vydání díky Xbox Game Pass. Ponořte se do masivní knihovny vysoce kvalitních her, hrajte ty, které milujete a objevujte nová vzrušující dobrodružství.
Xbox Series X od Microsoftu je dosud nejrychlejší a nejvýkonnější konzole, která staví hráče do centra pozornosti. Zažijte věrné zobrazení vašich oblíbených anebo nověobjevených her napříč 4 generacemi a vychutnejte si zážitky z her díky kratšímu čekání na načtení. Vyzkoušejte i vy konzoli nové generace a ponořte se do hry jako nikdy předtím.
Xbox_Series_X_Xplosion

Technická specifikace  
Procesor 8-Core AMD Zen CPU @ 3.8 GHz (3.6 GHz w/ SMT Enabled)
Grafický procesor AMD RDNA 2 GPU; 52 CUs @ 1.825 GHz
Výkon GPU 12.15 TFLOPS
SoC Custom 7nm Enhanced SoC
RAM 16 GB GDDR6 RAM (10 GB @ 560 GB/s / 6 GB @ 336 GB/s)
Maximální výkon 4K @ 60 fps (120 fps)
Paměť 1 TB PCIe Gen NVME SSD (2.4 GB/s uncompressed / 4.8. GB/s compressed)
Možnost rozšíření paměti 1 TB paměťová karta
Zpětná kompatibilita Xbox One, Xbox 360, original Xbox, Xbox Series S
Optická mechanika 4K UHD Blu-ray
Výstup možnost HDMI 2.1


Vyzkoušejte také první hry, ktoré Microsoft představil pro Xbox Series X: Senua's Saga: Hellblade II, pokračování Theory's Hellblade: Senua's Sacrifice a Halo Infinite.

Recenze na Xbox Series X (Halo Infinite Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.