Xbox Ultimate Game Pass 1 měsíční předplatné

Digitální distribuce
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 398671
Microsoft

Xbox Ultimate Game Pass 1 měsíční předplatné [ESD CD-Key]



Kompletní seznam her pro Xbox Game Pass Ultimate najdete na této stránce.

Xbox Game Pass Ultimate zahrňuje Xbox Live GOLD + Xbox Game Pass nyní spolu ve výhodném balení! Navíc Xbox Game Pass Ultimate funguje i na počítači.
Xbox Live GOLD Xbox 360 a Xbox ONE dokáže víc než jen přehrávat hry jako obyčejná herná konzole. Připojte svou konzoli k internetu a otevře se Vám úplně nové centrum zábavy a možností dalšího obsahu. Díky zabudovanému WiFi je připojení k internetu velmi jednoduché. Vstupte do unikátního světa plného zábavy, her a nekonečného multimediálního obsahu. Se zlatým členstvím Xbox Live získáte každý měsíc bezplatné hry, nejpokrokovější hry pro víceré hráče, exkluzivní členské slevy až do 75 % na hry z obchodu Xbox Store a další výhody. To všechno je k dispozici v konzolích Xbox One a Xbox 360.
Games with GOLD

Všechny hry pro konzoli Xbox 360 v programu Games with Gold jsou hratelné i na konzoli Xbox One. Každý měsíc tak vlastně dostanete zadarmo dvojnásobný počet her. Díky zpětné kompatibilitě Xbox One můžete hrát hry pro více hráčů s přáteli bez ohledu na to, jakou konzoli používají. A ve hrách pro Xbox 360 můžete navíce využívat pokročilé funkce konzole Xbox One. Jestli máte Xbox 360 a uvažujete o přechodu na Xbox One, můžete si díky zlatému členství ve službe Xbox Live stáhnout dvě hry pro Xbox One zadarmo každý měsíc. Neváhejte a stáhněte si hry, které jsou v programu Games with Gold zadarmo. A potom si každý měsíc přijděte pro dvě další a zahrajte si je, až si Xbox One koupíte. Všechny takto získané hry na Vás počkají.
Games with GOLD

Skvělé nabídky každý týden znamenají vždy nové herní zážitky. Každý týdeň můžou zlatí členové Xbox Live ušetřit na hrách, doplňcích a dalším obsahu. Zaslouží si to, protože právě oni jsou srdcem komunity Xbox.
Deals with GOLD

 
  • 3 měsíční vstupenka do online multiplayer gaming arény.
  • Vstupte mezi milióny hráčů online.
  • Prostřednictvím této karty získáte přístup na Xbox Store a možnost stahování nových vymožeností a patchů do her, nových trailerů z připravovaných her, obrázků z her a mnohem mnohem víc.
  • Každých 14 dní 1 hra zdarma na stažení z Xbox Live díky nabídce Games with Gold, až 26 her za rok zadarmo!
  • Stahování ukázek nejnovějších her zdarma. Vyzkoušejte si hry ještě před tím než si je koupíte.
  • Vyzvěte někoho ze svých přátel, anebo kohokoliv z více než 48 milionů hráčů online na sportovní střetnutí, anebo na závodní okruh.
  • Pohodlné nakupování her a herních dodatků přímo z Vašeho obýváku.
  • Jedinečné slevy a speciální nabídky her a herních dodatků s programem Deals with Gold.
  • Ovládání konzole přes Váš smartfon, tablet anebo počítač díky aplikaci SmartGlass. Zároveň si můžete vytvořit sekundární obrazovku konzole na zařízeních platformy Windows.
  • Streamování z Vašeho PC. Propojte svůj počítač, nebo tablet s Windows 8 a 8.1 a streamujte filmy, hudbu, anebo obrázky přímo do Vaší konzole.
  • Cloudové uložiště Vašich her Vám umožňuje přístup ke hrám a Vašemu profilu z jakékoliv konzole Xbox.
  • Jedinečné aplikace, které udělají z Vaší konzole centrum zábavy a z Vaší televize smart TV, surfování na internetu, cloud, sportovní střetnutí a video obsahy.
  • Dostupné aplikace ve službě Xbox Live: Youtube, Internet Explorer, Onedrive, Eurosport player, NHL GameCenter, NBA gametime, Deezer, Red Bull TV a mnoho dalších jedinečných aplikací.
    Xbox Game Pass
    Xbox 360 a Xbox ONE dokáže víc než jen přehrávat hry jako obyčejná herná konzole. Připojte svou konzoli k internetu a otevře se Vám úplně nové centrum zábavy a možností dalšího obsahu. Díky zabudovanému WiFi je připojení k internetu velmi jednoduché. Vstupte do unikátního světa plného zábavy, her a nekonečného multimediálního obsahu.

    Zahrajte si všechny novinky od Microsoftu, jako jsou například Forza Horizon 4, Crackdown 3, anebo State of Decay 2 hned v den vydání a vychutnejte si tak široké spektrum her. Game pass Vám umožní přístup k novinkám, ale i ke kritikou oceňovaným titulom od nezávislých studií. Celkově tak budete mít přístup k více než 100 hrám. To všechno je k dispozici v konzolích Xbox One a Xbox 360.
    Zároveň si hry můžete zakoupit na stálo a ušetřit tak až 20%. Též získáte slevu až 10% na doplňky a DLC do her.
    Vzhladem na to že nové hry přibývají neustále, získáte tak přístup k prakticky neomezenému hraní.
    Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi Vám bude klíč zaslaný formou SMS a na e-mailovou adresu.
    Služba Game Pass vyžaduje aktivní Xbox Live Gold účet!

 


Recenze na Xbox Ultimate Game Pass 1 měsíční předplatné

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.