XCOM: Enemy Unknown (The Complete Edition) PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 229327
2KEN dabing

XCOM: Enemy Unknown (The Complete Edition) [PC DVD]

Balení obsahuje hry XCOM: Enemy Unknown a XCOM: Enemy Within .


XCOM: Enemy Unknown

XCOM: Enemy Unknown Vám svěří velení nad tajnou polovojenskou organizací s názvem XCOM. Jako velitel XCOM se musíte bránit před děsivou globální mimozemskou invazí správou zdrojů, vývojem technologií a dohledem nad bojovými strategiemi a taktikou jednotlivých jednotek.

Původní X-COM je obecně považován za jednu z nejlepších her všech dob a nyní se opět představuje od odborníků v žánru strategických her, studia Firaxis. XCOM: Enemy Unknown navazuje na tento odkaz se zcela novým příběhem o invazi, nepřáteli a technologiemi pro boj s mimozemšťany a za záchranu Země. Řiďte osud lidstva prostřednictvím výzkumu mimozemských technologií, budováním a správou plně funkční základny, plánování bojových misí a řízením pohybu vojáků v bitvě.



  • XCOM: Enemy Unknown spojuje taktickou tahovou hru s neuvěřitelnými akčních sekvencemi a pozemním bojům.
  • Najměte, přizpůsobte a rozvíjejte unikátních vojáků a spravujte své zaměstnance. Rozpoznejte a zachyťte mimozemskou hrozbu budováním a rozšiřováním své XCOM základny.
  • Velte jednotkám vojáků v tahových pozemních bitvách a nasaďte letecké jednotky jako Interceptor a Skyranger.
  • Bojištěm se stane celá zeměkoule, protože tým XCOM se může zapojit do více než 70 unikátních misí a komunikovat a vyjednávat s vládami po celém světě.





    XCOM: Enemy Within

    Datadisk XCOM: Enemy Within bere to nejlepší z XCOM: Enemy Unknown a navíc nabízí množství nových schopností, vylepšení a zbraní, které Vám pomohou v boji proti novému nepříteli. Tento datadisk také zahrnuje nové mapy taktickou a strategickou hratelnost, jakož i obsah pro více hráčů. Není nic lepšího než vyzkoušet XCOM s přídavky, které nabízí XCOM: Enemy Within. Budete muset hru odehrát alespoň 3-4x, abyste odhalili všechny novinky, což umožňuje téměř neomezenou opakovatelnost hraní.

  • Nové schopnosti vojáků: Zkoumejte nové mimozemské technologie, abyste odemkli nové možnosti pro své jednotky:
    Gene Mods: Vybudujte Genetické laboratoř, abyste fyzicky vylepšili schopnosti svých jednotek pomocí speciálních přírůstků do hrudníku, mozku, očí, kůže a nohou.
    Mécs : Vybudujte Kybernetické laboratoř, která Vám umožní konstruovat Mechanizovaný Exoskeletálny Kyberoblek ( MEC ) . Nový MAC voják se bude specializovat v různých sférách a jeho oblek může být vylepšen zbraněmi jako jsou plamenomet, granátomet a podobně.

  • Nové zbraně a výstroj : Dává jednotkám nové taktické možnosti díky projektům týmu inženýrů v" sléváren" .
  • Noví nepřátelé : Osvojte si nové taktiky , abyste dokázali odolat útokům nepřítele .
  • Nová strategická surovina : Byla objevena nová vzácná surovina , známá jako Meld . Zajistěte ji na bojišti a opatrně ji převezte zpět na Vaši základnu, abyste odemkli nové vylepšení .
  • Nové taktické výzvy a mapy: Čelte novým taktickým výzvám a vyzkoušejte více než 50 % nových map .
  • Nové mapy pro více hráčů , jednotky a schopnosti : Vytvořte si tým jednotek z bohatého výběru a poražte oponentů v tahových soubojích, jeden na jednoho .



  • Recenze na XCOM: Enemy Unknown (The Complete Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.