Xiaomi 70Mai autokamera A800

Cena s DPH
3 619 Kč
Cena bez DPH: 2 991 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 414609
70Mai

Xiaomi 70Mai autokamera A800

A800 je Xiaomi autokamera lepší než kdykoli dříve.


Pro spolehlivé nahrávání v nejvyšší možné kvalitě doporučujeme zakoupit jednu z následujících paměťových karet.

Proč koupit 70mai A800?

  • Super vysoké rozlišení 4K UHD
    Model A800 posouvá hranice kvality obrazu s nejvyšším standardem v tomto oboru až do 4K Ultra High Definition 3.840x2. 160 poskytujících neuvěřitelně čisté snímky, když jste na cestě.
  • Vynikající kvalita obrazu
    Model A800 používá 7 kusů vysoce kvalitních čoček s clonou f1.8 a snímačem Sony IMX415, které rychleji zpracovávají snímky a poskytují tak jasnější a živější obraz.
  • Super noční vidění
    Model A800 používá ke snížení obrazového šumu objektiv s clonou f/1.8 s technologií 3D DNR (Dynamic Noise Reduction) a inteligentním algoritmem AI. To umožňuje modelu A800 vynikající výkon při slabém osvětlení a poskytuje vám nejčistší obraz během jakékoli denní doby nebo za určitých povětrnostních podmínek.
  • Pokročilý jízdní asistenční systém
    Advanced Driving-Assistance System (ADAS) detekuje Vaše okolí a má hlasové výstrahy v reálném čase, které Vás varují před bezpečnostními problémy . Systém varování před vybočením z jízdního pruhu Vás upozorní, když se auto začne unášet z Vašeho vlastního jízdního pruhu, a to sledováním značek jízdních pruhů na silnici. Systém Varování před kolizí dokáže rozpoznat a monitorovat vozidla před Vámi, vypočítat jejich rychlost a prostor mezi Vašimi automobily, aby se zabránilo kolizím během jízdy.
  • Parkovací dohled
    Neustále sledujte, když jste pryč. Zabudovaný G-senzor dokáže automaticky detekovat náhlé otřesy nebo kolize a začne nahrávat, abyste při parkování mohli zachytit jakýkoli incident. Pokud dojde k incidentu, obdržíte upozornění na kontrolu záznamů událostí v aplikaci 70mai.
  • Zabudované GPS
    Vestavěná palubní kamera s GPS zpracovává data efektivněji a rychleji. Funguje jako přesný palubní počítač a lze jej zobrazit v aplikaci 70mai. Údaje zahrnují: ujeté kilometry, dojezd, průměrnou rychlost, maximální rychlost, trvání atp. Při dlouhých cestách je skvělé sledovat přesné místo nehody, pokud by k ní mělo dojít.
  • Ovládání v aplikaci a sdílení záznamů
    Připojte aplikaci 70mai APP k vlastní WiFi přístrojové desky, můžete v aplikaci nastavovat a ovládat kameru, jakož i spravovat, stahovat a sdílet vaše záběry.
  • Nahrávání smyčky
    Model A800 využívá nahrávání smyček k neustálému přepsání starších záznamů, takže po naplnění kapacity nepotřebujete novou kartu. Zaznamenaná videa můžete zkontrolovat a stáhnout v aplikaci 70mai.

Technická specifikace

Kamera
Rozlišení: 3.840x2.160
Senzor: Sony IMX415
Optika: 7G+IR filtr
Clona: f1.8
Zorný úhel: 140°
Displej
Velikost: 3”
Typ: LCD
Konektivita
GPS: ano
WiFi: ano
SD karta: ano (do 128GB)
Video kodek: H.264
Video formát: MP4
Vlasnosti
Super noční vidění: ano
Asistenční systém bezpečné jízdy: ano
Automatické nahrávání při kolizi: ano
Propojení s aplikací: ano
3D DNR: ano

Obsah prodejního balení:

  • Kamera
  • Napájecí kabel
  • Uživatelská příručka

Recenze na Xiaomi 70Mai autokamera A800

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.