Xiaomi Mi City Backpack batoh, modrý

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 379301
Xiaomi

Xiaomi Mi City Backpack batoh, modrý [6970244526410]

Xiaomi Mi City Backpack je šikovný batoh s minimalistickým designem, 4 úložnými prostory, vhodný i na uskladnění notebooků až do 14 palců.

Proč koupit Xiaomi Mi City Backpack?

  • Minimalist design
    Mi City Backpack je dokonalý společník pro všechny události. Minimalistický design navíc ukrývá zip a použité materiály zajišťují, že i přes jednoduchosti se batoh hodí k většině outfitů.
  • Comfort at its best
    Důležitou součástí při vyjímání správného batohu je i pohodlnost během nošení. EPE (expedanble polyethylene) materiál pomáhá udržet stabilitu ruksaku zatímco ramenní popruhy jsou ergonomicky navrženy aby snižovaly zátěž vyvíjeny na páteř.
  • Lot of storage
    Hlavní prostor je dostatečně velký aby pojal celý denní základ, který ze sebou potřebuje mít a mít ho připravený k použití. Hlavní přihrádka je vhodná k umístění notebooku nebo tabletu a ostatní 3 přihrádky umožňují uskladnění jiných menších zařízení či pomůcek.
  • Everything is in its place
    Už více nemusíte nosit na Váš notebook obal. Přihrádka pro notebook je zajištěna tak, abyste během nakládání s batohem nemuseli obávat vypadnutí či poškození samotného notebooku či tabletu.
  • Outer pocket for fast access
    Vnější sáček je vhodné pro uskladnění základních pomůcek, ke kterým potřebujete mít co nejrychlejší přístup jako např. pero, tužka, klíče, nabíjecí kabel či kapesníky. Pytel je navíc uzavíratelné takže se nemusíte bát jejich odcizení.
  • PVC coating
    Boční sáček je potaženo odolnou vrstvou, díky níž můžete do batohu uložit mokrý deštník či studený nápoj bez obavy o promočení ruksaku či jiných věcí v něm.
  • Safe pockets
    Další přihrádky slouží například k uložení brýlí a předchází se tak jejich poškrábání, které by mohlo vzniknout při nošení v hlavní přihrádce. Můžete si také uložit peněženku nebo telefon za vnitřní dodatečný zip, což slouží jako druhý stupeň ochrany.

technická specifikace

Všeobecné vlastnosti
Velikost: 39 x 30 x 14 cm
Hmotnost: 1 kg
Objem: 20 litrů
Maximální přípustná hmotnost: 25 kg
Nastavitelné popruhy: Ano, 45-75 cm
Materiál: polyester
>

Obsah prodejního balení:

  • Xiaomi Mi City Backpack
  • dokumentace

Recenze na Xiaomi Mi City Backpack batoh, modrý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.