Mi přenosný bezdrátový reproduktor (4W), šedý

Cena s DPH
499 Kč
Cena bez DPH: 412 Kč
 
 
Kód produktu: 433860
Xiaomi

Mi přenosný bezdrátový reproduktor (4W), šedý [6934177726774]

Přenosný reproduktor Bluetooth Mi je dostatečně malý na to, abyste jej mohli nosit v tašce nebo jej držet v dlani. Každý reproduktor váží pouhých 185g, takže si svou hudbu můžete vzít kamkoli, aniž byste se cítili zatížení.

Proč koupit Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker?

  • Sofistikovaný design a dynamický zvuk
    Kompaktní, ale výkonný design interiéru zahrnuje duální budiče s magnety vzácných zemin, kanadská membrána s dlouhými vlákny a pasivní zářič, které umožňují Mini reprodukovat hudbu s oslnivou kvalitou zvuku pro maximální vzrušení a zábavu. Duální ovladače s výkonnými magnety poskytují vysokou citlivost a realistické detaily. Kanadská membrána s dlouhými vlákny pro čistý a přirozený zvuk. Pasivní radiátor zlepšuje hluboké basy a nízkofrekvenční reprodukci pro lepší texturu zvuku.
  • 10hodinová výdrž baterie
    Vychutnejte si až 10 hodin hudby pro plné nabití s velkou 2 000 mAh baterií. Nabíjecí port USB-C podporuje orientaci konektoru nahoru nebo dolů pro rychlejší a snazší nabíjení. Vyšší výkon a delší výdrž baterie znamenají, že vaše hudba vydrží déle, když jdete ven.
  • Duální audio pro stereofonní zvuk
    Přenosný reproduktor Bluetooth Mi podporuje skutečné bezdrátové stereofonní připojení. To vám umožní kombinovat dva reproduktory do bezdrátové stereofonní konfigurace, přičemž dva reproduktory slouží jako pravý a levý zvukový kanál, abyste dosáhli ještě působivějšího zážitku z poslechu.

Technická specifikace

Konektivita
Bluetooth: 5.0
Bluetooth protokoly: HFP / A2DP / AVRCP
Baterie a výkon
Výkon: 4W
Kapacita baterie: 2000 mAh
Nabíjení: USB-C; 5V@1A
Doba přehrávání: do 10 hodin
Ostatní
Voděodolnost: IP67
Hmotnost: 185 g
Rozměry: 86 x 86 x 45 mm

Obsah prodejního balení:

  • reproduktor
  • USB-C kabel
  • dokumentace


Recenze na Mi přenosný bezdrátový reproduktor (4W), šedý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.