Xiaomi Air Purifier 4 Lite

Cena s DPH
3 699 Kč
Cena bez DPH: 3 057 Kč
 
 
Kód produktu: 453372
Xiaomi

Xiaomi Air Purifier 4 Lite [6934177751158]

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite je kompaktní inteligentní čistička vzduchu. Pomáhá v domácnosti proti prachu, zápachu z vaření, kouření, snižuje zápach a chlupy domácích zvířat. Ideální pro alergiky. Vhodné pro místnosti o rozloze 25-43 m2. 360° nasávání vzduchu, třívrstvá filtrace vzduchu zachytí až 99,97% částic o velikosti 0,3um a větší. Tichý noční režim 33,4 dB(A). Samozřejmostí je podpora WiFi, mobilní aplikace Mi Home a Google Assistant, Amazon Alexa. Stavový dotykový displej OLED.

O produktu

  • Tři vrstvy filtrace pro čistý vzduch
    Rozlučte se se znečištěním ovzduší a přivítejte nový, čistý život s filtrem tři v jednom, ve kterém je míra filtrace částic 0,3 µm 99,97 % . Filtr se postará o filtrování znečištění ovzduší vrstvu po vrstvě. Aktivní uhlí má 1,8krát vyšší míru adsorpce, čímž účinně odstraňuje škodlivé plyny, jako jsou těkavé organické sloučeniny běžně se vyskytující v domácnosti, a také odstraňuje pachy a udržuje vzduch svěží.
  • Jeden filtr lze používat až rok
    Vysoce výkonný filtr má velkou povrchovou plochu a obsahuje velké množství kvalitního aktivního uhlí. Filtry vydrží 6-12 měsíců pro dlouhotrvající výkon a méně výměn. Vaše čistička vás automaticky upozorní, pokud je životnost vašeho filtru nízká.
  • LED obrazovka zobrazuje kvalitu vzduchu
    Pomocí LED displeje můžete okamžitě zobrazit údaje PM2,5, vnitřní teplotu a vlhkost a informace o stavu Wi-Fi a provozním režimu. Zkontrolujte kvalitu vzduchu pomocí barevného světelného pruhu a nechte systém automaticky nastavit nejlepší režim čištění.
  • Snadné dýchání za všech okolností
    Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite má částice CADR až 360 m3/ha je schopen dodat 6000 l čistého vzduchu za minutu. Výkonné rychlosti čištění udrží vzduch ve vaší domácnosti čistší déle.
  • Účinná eliminace zápachu v domácnosti
    Míra absorpce aktivního uhlí je 1,8krát vyšší, což umožňuje efektivní odstraňování běžných škodlivých plynů, jako jsou VOC, z vašeho domova, jakož i eliminaci zápachu, aby byl vzduch čerstvý.
  • Kompaktní ochrana pro váš domovSe základní plochou menší než u listu papíru formátu A4 můžete čističku jednoduše uložit do malých prostor. Bezstarostné čištění, které vám šetří místo.
  • Tichý provozNerušený spánek díky nočnímu režimu fungování, který nepřekračuje hlučnost 33,4dB.

Technická specifikace

Příkon: 33 W
Vzduchový výkon: 360 m3/h
Počet stupňů filtrace: 3
Ionizace: ne
Displej: LED dotykový
Vhodné pro místnosti: 25 - 43 M2
Životnost filtru: 6 ~ 12 měsíců
Typ filtru: HEPA
Maximální zvukový výkon: 33,4 - 61 dB (v závislosti na provozním režimu)
Jmenovitá frekvence: 50/60 Hz
Velikost: 240 x 240 x 533,5 mm
Hmotnost: 4,8 kg

Obsah prodejního balení:

  • Čistička vzduchu
  • Filtr
  • Napájecí kabel
  • Manuál


Recenze na Xiaomi Air Purifier 4 Lite

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.