XIII (Limited Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA XIII (Limited Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 411048
MicroidsEN dabing

XIII (Limited Edition) [PS4]


XIII je remake kultovního klasického cel-shaded FPS. Remake sleduje umělecké směřování originálu! Objevte nový vzhled dvou ikonických prostředí hry: pláž Brighton nebo sídlo FBI. Budete hrát záludně nebo zvolíte čelní konfrontaci?


I když je remake XIII věrný původnímu materiálu, jeho cílem je potěšit ty nejsofistikovanější hráče současnosti. Hráči budou také potěšeni, že vývojářský tým dokázal remasterovat původní soundtrack ke hře a hlasy herců.


Hrajte jako „XIII“, muž bez identity, který bojuje o život při odhalování obrovského spiknutí. Probojujte se přes intenzivní sólovou kampaň a vyzvěte své přátele na brutální zápasy více hráčů!


Kdo jsi? Země je po atentátu na prezidenta Sheridana stále v šoku. Probudíte se zraněný as amnézií na břehu pláže na východním pobřeží. Jediné indicie o vaší totožnosti jsou číslo XIII vytetované na klíční kosti a klíč od skříňky. Navzdory ztrátě paměti si uvědomíte, že ne na všechno bylo zapomenuto, protože se zdá, že máte úžasné reflexy srovnatelné s dobře vyškoleným vládním agentem. Brzy budete na cestě k odhalení své minulosti, během které odhalíte svou roli při vraždě amerického prezidenta a odhalíte nejúžasnější spiknutí v historii země.


XIII - Limited Edition

XIII - Limited Edition obsahuje:

  • Hru XIII
  • Oboustranné kovové pouzdro
  • 3 umělecké karty
  • 13 skinů na zbraně


Recenze na XIII (Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.