Yakuza: Like a Dragon [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
Kód produktu: 418467
SEGAEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Yakuza: Like a Dragon [Steam] [PC digital]


Posbírejte se z úplného dna:


Ichiban Kasuga nezkušený člen nízko postavené rodiny yakuza v Tokiu čelí 18 letému vězení poté, co byl obviněn ze zločinu který nespáchal. Neztrácel však naději, odseděl si svůj trest a vrátil se do společnosti jen aby zjistil že ho tam nikdo nečeká, a jeho klan byl zničen mužem kterého respektoval nejvíce. Zmatený a sám se vydává na misi aby zjistil pravdu o tom co stálo za zradou jeho rodiny a získal tak svůj starý život zpět, přitom však asi nebude hrdinou pro podsvětí města na své cestě.


Dostante se z nízko postaveného člena na draka v dynamickém RPG souboji:


Vyzkoušejte si dynamický RPG souboj jako žádný jiný. Přepínejte si mezi 19 unikátními povoláními od bodyguarda až po hudebníka a využijte bojiště jako vaši zbraň. Vezměte do ruky hole, deštníky značky a mého dalšího co máte po ruce a připravte se rozbít nějaké lebky.


Vstupte do hrátek podsvětí:


Když nejste zaneprázdněni rozbíjením hlav, relaxujte tím, že navštívíte místní kasina kde si máte možnost zahrát klasické hry SEGA, soutěžte s místními v bláznivých závodech motokár kolem Yokohami, dokončete 50 unikátních vedlejších příběhů nebo si užívejte scenérii moderního Japonského města. Vždy tady na vás čeká něco za rohem.



Jedná se o digitální verzi hry Yakuza: Like a Dragon, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na Yakuza: Like a Dragon [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.