Your Shape: Fitness Evolved 2012 XBOX 360

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
 
Kód produktu: 202981
UbisoftEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 309 Kč
Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor!


Your Shape: Fitness Evolved 2012 [XBOX 360]



Your Shape je pokračování Your Shape: Fitness Evolved , jednotky mezi fitness hrami na Kinect. S ohledem na zpětnou vazbu od fanoušků hry, je nyní hra ještě lépe uživatelsky přístupná. Jde o jeden z nejrozsáhlejších fitness produktů na trhu - poskytuje více než 90 hodin herního obsahu. Od bojových umění k tanci Vám bude Your Shape poskytovat velmi širokou škálu aktivit. Snímání bylo také posunuty na další úroveň, potěší i lepší zpětná vazba systému, kde Vám trenér nemluví jen to, co děláte špatně, ale řekne Vám i to, co děláte správně.

  • Kde se setkává fitness s magií - Your Shape Vás dostane do stimulujícího světa a představí řadu vizuálních efektů a prostředí, které se vyvíjejí s Vámi. Výborné využití technologie Vám umožňuje vidět sebe v Your Shape prostoru a pozorně sledovat své výkony.
  • Svět fitness do Vašeho obývacího pokoje - Your Shape obsahuje aktivity pro všechny. Následujte nové cvičební sestavy, vyberte si ze široké nabídky tříd, které jsou dispozici, nebo hrajte zábavné hry, jako je např.. švihadlo. Nová a jedinečná vlastnost zvaná Run the World umožní virtuální přejít ulicemi New Yorku, Paříže nebo Londýna a obdivovat jejich krásu.
  • Nejlepší hra se snímáním v této třídě - s lepší zpětnou vazbou tera můžete vědět, co děláte špatně, ale také to, co byste měli ještě zlepšit.
  • Sledujte Váš pokrok a vyzvěte přátel - můžete navštívit Your Shape centrum a sledovat svůj pokrok, vyzvat přátele a uvidíte, jak jste na tom oproti ostatním hráčům z celého světa pomocí celosvětových žebříčků.



    Hra vyžaduje snímač Xbox 360 Kinect Sensor !


  • Your Shape: Fitness Evolved 2012 - XBOX 360 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Your Shape: Fitness Evolved 2012

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 02. 03. 2013
    Jsem za hru hrozně ráda , cvičím podle ni každý den.
    Určitě každému doporučuji.
    klady produktu - hra neomrzí
    klady produktu - jsem za ní ráda, mám fitko doma a ušetřím
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1