Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edice hra roku) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edice hra roku) - PS4Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edice hra roku) - XBOX ONE
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 355679
BandaiCZ titulky
Hra vyžaduje aktivaci v systému GOG.com (Good Old Games)!

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edice hra roku) [PC DVD]


Staňte se zabijákem příšer ve hře, která vyhrála více než 250 ocenění"Hra roku". V tomto více než 150 hodinovém dobrodružství si můžete vyzkoušet kompletní příběh se všemi rozšířeními v roli Geralta ze Rivie. Navíc zde najdete kompletní dodatečný obsah-zbraně, výzbroj, vzhled pro společníky, nový režim a vedlejší úkoly.


Zaklínač 3: Divoký Hon:

Podmanivý nelineární příběh hry Zaklínač 3: Divoký Hon se odehrává v otevřeném světě, který je radost prozkoumávat, je plný dobrodružství, úkolů, známých postav a jedinečných příšer. Ve světě, ve kterém můžete volně cestovat po lesích, jezerech, horách, městech a vesnicích, ve kterých žije různé obyvatelstvo s vlastními zvyky, legendami a problémy. Celý svět hry Zaklínač 3: Divoký Hon je 30 krát větší, než celá herní oblast ve hře Zaklínač 2 .

Zaklínač 3: Divoký Hon je poslední epizodou cenami ověnčené RPG série a poslední částí legendy o Geraltovi z Rivie. Svobodné prozkoumávání otevřeného světa je dobrodružstvím samo o sobě, protože Vás čekají válkou zničené země, plavba po zamlžených vodách a lov nebezpečných příšer za peníze. Vylepšený bojový systém Vám umožňuje vžít se do role skutečného zabijáka monster, zaklínače, který využívá své dokonalé smysly a bojové schopnosti, aby přežil v temném fantasy světě, zatímco se vydává na výpravu za záchranou svých milovaných. Mechanismy hry Zaklínač 3: Divoký Hon Vám umožní se do hry dokonale ponořit.

Žádné zkoušky rychlosti, jen intuitivní RPG hratelnost.


Zaklínač 3: Divoký Hon hon je RPG hra nové generace s otevřeným světem a silným důrazem na příběh, který je zasazen do vizuálně působivého fantasy prostředí, ve kterém vás čeká mnoho zásadních rozhodnutí s dopadem na celé vaše okolí. Ocitáte se v roli Geralta z Rivie, jednoho z posledních členů vymírající kasty nájemních zabijáků příšer a vydáváte se na náročnou pouť válkou zničeným světem, na jejímž konci vás čeká nezbytný střet s nejděsivějším protivníkem, kterému kdy muselo lidstvo čelit-s Divokým honem.

Nilfgaardské císařství probodli srdce Severních království a celý svět se smetá v plamenech. Geralta z Rivie pronásleduje nemilosrdný protivník-Divoký hon, mýtická Kavalkáda přízračné jezdců, zvěstovatelů zhoubnou a zkázy, kteří dokáží za jedinou noc zpustošit celá města. Geralt, jehož pohánějí jeho vlastní, hluboce osobní důvody, se musí proplížit bludištěm nepřátelských armád, aby našel a ochránil osobu označenou starodávným proroctvím. Zdejší drsný a nemilosrdný svět nastavuje ostatním hrám novou laťku na poli rozsáhlosti, složitosti ekosystému a smysluplné křivka. Vychutnejte si realistické střídání dne a noci, pozorujte změny počasí, které mají přímý vliv na herní systém, a pomocí svých kouzelných Zaklínačských schopností si podmaňte zdejší prostředí plné života.

Vylepšujte si jedinečné zaklínačské schopnosti tak, aby vyhovovaly vašemu hernímu stylu, lovte krvelačné příšery, zdokonalujte své charakteristické umění boje, používejte mocnou magii a Prosekejte si cestu k vítězství v otevřeném světě bez hranic. Choďte po zemi, plavte, jezděte na koni nebo se plujte na lodích. Plňte úkoly, které vstoupí do legend a sbírejte poklady nesmírné hodnoty. Vše je jen na vás-vydejte se kamkoliv, dělejte cokoliv!


  • Gigantický otevřený svět bez hranic plný příšer, které můžete zabíjet.
  • Nesmírně propracovaný a rozvinutý příběh, který pokrývá více, než 100 hodin herního času.
  • Komplexní taktický soubojový systém s bohatou interaktivitou.
  • Detailní audiovizuální zpracování nové generace, které změní standardy celého žánru.
  • Filmová kvalita dialogů a animovaných sekvencí.



    Zaklínač 3 Divoký hon: Srdce z Kamene:

    Některé nestvůry se rodí, jiné jsou vytvořeny ...

    Srdce z Kamene je prvním oficiálním datadiskem hry Zaklínač 3: Divoký Hon , cenami ověnčeného RPG odehrávajícího v obrovském otevřeném fantasy světě.

    Vžijte se opět do role Geralta, profesionálního zabijáka monster, tentokrát najatého, aby porazil nemilosrdného kapitána banditů Olgierd ven Everec, muže, který je obdařen mocí nesmrtelnosti. Příběh rozšíření hry Zaklínač 3: Divoký Hon se odehrává v Zemi nikoho a Oxenfurte a přináší více než 10 hodin nových dobrodružství, nové postavy, mocné monstra, jedinečné romance a zcela nový děj utvářen dle Vašich voleb. Kromě řady úkolů, které se týkají právě lovu Ulgierda a od Geralta vyžadují minimálně úroveň 30, Vás čekají nové zbraně a výbava, nové úkoly a dokonce i nové gwintové karty. Abyste porazili nesmrtelného kapitána, musíte splnit 3 nemožné úkoly, k čemuž Vám pomůže i nový systém run, které můžete aplikovat na svůj meč a každé z runových slov výrazně mění primárně Geraltovy znamení.


  • Pokračujte v cestě profesionálního zabijáka monster, Geralta z Rivie.
  • Naplňte smlouvu s Kupcem zrcátek, tajemným cestovatelům, který vám pomohl setkat Yennefer.
  • Splňte tři nemožné úkoly a poražte Olgierd ven Everec, nemilosrdného kapitána banditů obdařeného mocí nesmrtelnosti.
  • Vyberte si vlastní cestu přes dobrodružství, které zahrnuje 10 hodin hraní, nové postavy, mocné monstra a jedinečné romance.
  • Zvyšte Geraltovy úroveň s novými zaklínačskými úkoly a získejte přizpůsobené vybavení!
  • Poražte své nepřátele pomocí různých nových zbraní a magických artefaktů.
  • Užijte si volný čas hrou s novými gwintovými kartami, nebo zažijte nový romantický vztah.



    Zaklínač 3: Divoký hon-o víně a Krve:

    " Hra Zaklínač 3: Divoký hon-O vině a Krve je cenami ověnčená RPG hra, nacházející se v otevřeném a obrovském fantasy světě. "

    Staňte se profesionálním lovcem příšer Geraltem z Rivie a prozkoumejte Toussaint, odlehlý kraj nedotčený válkou, kde odhalíte strašlivé tajemství skrývající se za bestií, která terorizuje království. Všechny stopy Vás zavedou do slepých uliček, pouze zaklínač může vyřešit záhadu a přežít zlo, které na Vás bude číhat během noci. Hra Zaklínač 3: Divoký hon-O vině a Krve představuje zcela nový kraj, který můžete procestovat, nové postavy a monstra, je to více než třicet hodinové dobrodružství plné temných skutků, nečekaných zvratů, romance a lsti.


    Zaklínač 3: Divoký Hon (Edice Hra Roku)

    Prozkoumejte zcela novou část rozlehlého světa, zem vína, Toussaint

  • Vydejte se na více než 30 hodin nových dobrodružství a prozkoumejte zemi, která je zcela odlišná než jste viděli v částech"Divoký Hon" a"Srdce z Kameny".
  • Navštivte nové body zájmu a vydejte se plnit nové vedlejší úkoly v zemi, která se velikostí rovná Zemi nikoho, či Novigradu.
  • Uvolněte se a odpočívejte ve vašem vlastním vinohradu, který se stane vaším dalším domovem.

    Ulovte nepolapitelnou šelmu terorizující celé království

  • Odhalte záhadu podivuhodných úmrtí, vyšetřete sérii brutálních vražd a rozluštíte schéma, abyste dokázali předpovědět další oběť.
  • Odhalte špinavé tajemství hlavního města kraje Toussaint, Beauclair, prozkoumejte město během dne a v noci pokládejte otázky.
  • Využijte nové vybavení, předměty a kombinujte je s vašimi schopnostmi, díky čemuž budete moci porazit v sérii dosud nevídané monstra.

    Vydejte se na poslední roli ve světě překypujícím možnostmi

  • Navštivte svět svržených pohádek a bojujte s bizarními příšerami, které budete znát z knih a příběhů pro děti.
  • Obarvěte zaklínačove brnění různými barvami díky nové herní mechanice.
  • Vyzvěte rytířů ve velkém turnaji a prokažte vaše skutečné bojové schopnosti, nebo se vydejte na průzkum příšerné záhady, za níž se skrývá lžičky sbírají příšera jménem"Wight".
  • Spojte se se silnými spojenci, díky kterým budete moci pokořit bestii terorizující celé království, nebo se tvařte, že o ničem nevíte a hrajte karetní hru gwint s novým balíčkem karet ze Skelliga.


    Zaklínač 3: Divoký Hon (Edice Hra Roku) obsahuje:

  • datadisk Srdce z Kamene a O vině a Krve, které nabízejí více než 50 hodin dodatečných příběhů, nové herní mechaniky a nové oblasti, které rozšíří herní svět o více než třetinu.
  • Přístup ke kompletnímu dosud vydanému obsahu včetně zbraní, výzbroje, vedlejších úkolů, herních režimů a nových Gwintových karet.
  • Všechny technické, či grafické aktualizace a také nové uživatelské rozhraní, které bylo kompletně zpracované na základě zpětné vazby od členů herní komunity.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabingHU titulky

    Související produkty (3)


    Recenze na Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Edice hra roku)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.