Živí mrtví Season Two: A Telltale Games Series Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Živí mrtví Season Two: A Telltale Games Series - PS4Živí mrtví Season Two: A Telltale Games Series - XBOX ONEŽiví mrtví Season Two: A Telltale Games Series - XBOX 360
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 258231
TelltaleEN dabing

Živí mrtví Season Two: A Telltale Games Series [PS3]

Nemrtví dále přicházejí. Hra The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series pokračuje v přelomové adventurní hratelnosti prvního dílu .

Jste Clementine, mladá přeživší ve světě, který se změnil na peklo. Mrtví povstali aby hodovali na živých a živým se nedá věřit. Clementine je nucena naučit se přežít ve světě, který zešílel.

Mnoho měsíců uplynulo od událostí z prvního dílu a Clementine hledá bezpečí. Ale co může udělat obyčejné dítě, aby zůstalo naživu, když živí mohou být stejně špatní, a někdy i horší, než mrtví? Hra Vás jako Clementine otestuje v situacích a dilematech, které prověří Vaši morálku a instinkt pro přežití.

Příběh ve hře The Walking Dead Season Two se mění na základě rozhodnutí a voleb, které ve hře uděláte. Díky tomu může být Váš příběh velmi odlišný od příběhu někoho jiného. Pokud jste hráli první díl a stahovatelnou epizodu"400 Days", volby, které jste provedli, mají vliv na příběh v Season Two. Samozřejmě k tomu, abyste Season Two naplno přežili a vychutnali, nemusíte hrát ani první díl ani stahovatelnou epizodu"400 Days".



  • Pokračování herního hitu z roku 2012.
  • Hrajte jako Clementine, osiřelé děvče, které je světem kolem sebe nuceny dospět velmi rychle.
  • Rozhodnutí, které jste provedli v první části série Živí mrtví aa stahovatelné epizodě"400 Days" mají vliv na příběh v Season Two.
  • Hra podle cenami ověnčeného komiksy Roberta Kirkman.


  • Recenze na Živí mrtví Season Two: A Telltale Games Series

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.