Zone of the Enders: HD Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Zone of the Enders: HD Collection - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 208845
KONAMIEN dabing

Zone of the Enders: HD Collection [PS3]

Zone of the Enders: HD Collection obsahuje 2 remastrované akční mechovky od tvůrce legendární hry Metal Gear Solid, Hideo Kojima. V Zone of the Enders máte pod svou kontrolou obrovského mech-robota, který bojuje proti ostatním měchem v ohromujících meziplanetárních bitvách. Ve svém srdci je titul klasickým příběhem o obyčejném mladém chlapci, který se shodou okolností stává hrdinou. Příběh série je prezentován úžasnými anime scénami v klasickém stylu Hideo Kojima.

Každý z robotů Jehuty má ve svém arzenály energetický meč, střelné zbraně, několik dalších postranních zbraní a speciální schopnosti, jejichž výběr se postupně rozšiřuje. Jehuty mech je schopen plného 3D pohybu, může létat a vznášet se na místě.



  • Rychlá akce s roboty. Prožijte si na vlastní kůži jaký je to pocit manévrovat gigantického robota v ohromující rychlosti. Uchopte své oponenty, Srazte je svým energetickým mečem nebo použijte svůj futuristický arzenál zbraní, zatímco si volně poletují ve vzduchu.
  • Absolutně nové úvodní animace. Opětovné partnerství s legendárním animačním studiem Sunrise (Gundam, ZOE Dolores). Zone of the Enders onsahuje nové úvodní animace, tak remastrované původní animace ZOE1 a ZOE 2.
  • Hra obsahuje možnost zahrát si demo Metal Gear Rising: Revengeance.
  • Zone of the Enders je ojedinělou japonskou horu s gigantickými roboty, které v Evropě vycházejí zřídka.
  • Dvě ojedinělé hry v HD kvalitě běžící na 60 FPS.
  • Hra od geniálního tvůrce her Hideo Kojima a umělce Yori Shinkawa odpovědného za uměleckou stránku hry.

  • Recenze na Zone of the Enders: HD Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.