Commandos Antologie (1+2+3) CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7339
EidosCZ dabing

Commandos Antologie (1+2+3) CZ [PC DVD]


Balení obsahuje hry Commandos: Behind Enemy Lines, Commandos 2: Men of Courage a Commandos 3: Destination Berlin.


Commandos: Behind Enemy Lines
Commandos: Behind Enemy Lines je singleplayer realtimeová taktická strategie. Děj se odehrává ve válečné Evropě, kde je skupina šesti spojeneckých Commandos nasazována na misí vyžadujících malé taktické skupiny. Každý člen Commandos má unikátní sadu schopností a nástrojů, které umožňují hráči vytvořit všestrannou skupinu. Objekty misí jsou různé, od sabotáží až po osvobozování spojeneckých informátorů nebo tiché odstranění nepřítele.


Commandos 2: Men of Courage
Pokračování fenoménu jménem Commandos přinese vše, co jste si jen mohli přát. Nové mise vašeho komanda Vás zavedou do německého vězení, ponorkové základny v severní Evropě, na letadlovou loď a dokonce i na japonskou vojenskou základnu. Vše v lepším zpracování, s více strategickými i akčními možnostmi a velmi dobrou hratelností.


Commandos 3: Destination Berlin
Jste tím nejlepším koho Spojenci mají, přijmete zodpovědnost a stanete se jejich velitelem? Dokáže šest mužů změnit průběh války? Zkuste to.

Hra se tentokrát bude odehrávat na třech místech v Evropě, Vaši Commandos pomohou vyhrát boj o Stalingrad, zúčastní se vylodění v Normandii a nakonec se popozerat i do samotného Německa a to přímo do Berlína. Osud Evropy leží i ve Vašich rukou.


Recenze na Commandos Antologie (1+2+3) CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.