Grand Theft Auto 5 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Grand Theft Auto 5 - PS4Grand Theft Auto 5 - PS5Grand Theft Auto 5 - Xbox Series X|SGrand Theft Auto 5 - XBOX ONEGrand Theft Auto 5 - PS3Grand Theft Auto 5 - XBOX 360
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 208666
RockstarEN dabing

Grand Theft Auto 5 [PC DVD]

Pozor, od roku 2020 už inštalácia z diskov nefunguje, stačí aktivovať priložený digitálny kľúč!
Kľúč je potrebné uplantiť v službe Rockstar Social Club podľa pokynov na uvedenej stránke.


Grand Theft Auto 5 je dosud největší a nejambicióznější titul v sérii GTA. Přináší svět nebývalého rozsahu a detailů, překypující životem, od hor až po hlubiny oceánu.

Los Santos, rozlehlá, slunečná metropole, plná svépomocných guru, vycházejících hvězdiček i blednoucích celebrit, kterým kdysi záviděl celý západní svět, se snaží zůstat nad vodou v době ekonomické nejistoty a laciných reality show. Uprostřed celého toho zmatku zvažují své vlastní šance na přežití a úspěch tři velmi odlišní kriminálníci. Franklin, bývalý gangster z ulice, hledá skutečné příležitosti a velké peníze. Michael je bývalý profesionální trestanec, jehož odchod do důchodu je mnohem méně růžový, než v jaký doufal. A Trevor, násilný maniak, který je ovládán lacinými drogami. Výběr možností se zužuje a hlavní hrdinové riskují všechno v sérii odvážných a nebezpečných loupeží, které můžou změnit jejich život.



  • Nejnovější díl v populární sérii Grand Theft Auto.
  • Vydejte se do města Los Santos, rozprostírajícího se v dnešní jižní Kalifornii.
  • Prozkoumejte rozlehlé městské prostředí, stejně jako okolní kopce, přírodu a pláže.
  • Hromaďte více a více peněz, jakýmkoli způsobem, v nejambicióznější hře, jakou jste kdy hráli.
  • Užijte si nový pohled na svobodu otevřeného světa, výpravu, na misích založenou hratelnost a online multiplayerovou akci.





  • Recenze na Grand Theft Auto 5

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.