Skylanders Trap Team (Starter Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Skylanders Trap Team (Starter Pack) - PS4Skylanders Trap Team (Starter Pack) - XBOX ONESkylanders Trap Team (Starter Pack) - PS3
Cena s DPH
1 499 Kč
Cena bez DPH: 1 239 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 247980
ActivisionEN dabing

Skylanders Trap Team (Starter Pack) [XBOX 360]

Série Skylanders nově definuje fenomén postaviček, ožívajúcich ve hře, s dalším přelomovým pokračováním s názvem Skylanders Trap Team. V předchozích hrách série Skylanders jste mohli fyzické hračky oživit ve hře. V Skylanders Trap Team se mají věci přesně naopak a můžete postavy ze hry přenést do fyzických"pastí", které si můžete vzít s sebou a pomocí nich hračky ožívají.

Ve hře pokračuje Kaos ve své snaze ovládnout SKYLANDS. Objevil umístění legendárního vězení Cloudcracker, pevnosti postavené výhradně z kouzelné látky Traptanium a domova nejhorších zloduchů v SKYLANDS. Ve snaze vybudovat svou vlastní armádu pohůnci podvrátí Kaos vězení a vypustí těch nejhledanějších darebáky na svobodu. Přitom se střepy Traptania dostanou na Zemi v podobě pastí. Vaším úkolem je nyní pochytat všech darebáků pomocí mocných Traptanium pastí a porazit KAOS dříve, než bude příliš pozdě!

Skylanders Trap Team zavádí průlomovou inovaci, která Vám umožňuje pochytat nejvyhledávanějších darebáky v SKYLANDS pomocí pastí a následně s nimi hrát ve hře v boji o dobro. Hra nabízí nebývalý nový přírůstek do hry v podobě Traptanium pastí. Když tento nový typ hračky umístěte přímo do Traptanium portálu, můžete chytat různých speciálních padouchů ve hře a magicky jejich dopravit ze SKYLANDS do skutečného světa.



  • Zažijte vzrušující novou úroveň inovace v sérii Skylanders díky Traptanium portálu, kruhu magické energie, která oživuje digitální postavy ze hry tím, že Vám umožňuje přivést je do skutečného světa. Vestavěný audio reproduktor umožňuje slyšet jedinečné hlasy darebáků cestujících ze hry do pasti ve skutečném světě a naopak. Past se také rozsvítí když darebák v ní uvězněn vypráví, co ještě přidá na nadpřirozena zážitku. A pokud se podíváte pozorně, můžete téměř vidět darebáka jak se snaží uniknout z nitra pasti.
  • Ve hře Skylanders Trap Team můžete hrát za Skylanderů, nebo můžete pochytat nejhledanější darebáky v SKYLANDS a jednat s nimi dobro. Je jen na Vás, abyste našli těchto rošťáky a pochytali je do nových pastí, které je přenesou do reálného světa prostřednictvím Traptanium portálu. Jakmile jsou v pasti, můžete je vrátit do SKYLANDS jako hratelnou postavu. Tato vzrušující nová úroveň hry Vám dává možnost kdykoliv přepínat mezi hrou za hrdiny nebo zloduchy a vytváří tak zábavnou a jedinečnou hratelnost.
  • Tematicky navrženy pasti přinášejí rozmanitost do sběratelského rozměru hry Skylanders Trap Team. Každá past je sladěná se živlem, který reprezentuje a umožňuje Vám chytat padouchů, kteří spadají pod daný živel. Například, když při zkoumání světa SKYLANDS narazíte na vodního padoucha, můžete vložit vodní past do Traptanium portálu a chytit daného darebáka, stejně jako jej vrátit zpět do SKYLANDS jako hratelnou postavu, která Vám pomáhá v boji za dobro. S každou novou pastí, kterou přidáte do své sbírky se Vám otevírá vzrušující svět nových možností!
  • Skylanders Trap Team nabízí zcela nový příběh plný dobrodružství se zábavnými a zajímavými novými postavami, stejně jako vracejícími se oblíbenými. Hra nabízí rozmanitý a dynamický, příběhový herní zážitek, plný dobrodružství, boje, hlavolamů, mini her a aktivit. Nabízí také kooperativní režim pro dva hráče a to vše v různých nových přesvědčivých herních prostředích. S každým novým přírůstkem do své Trap Team kolekce se Vám odemknou vzrušující nové herní možnosti v každé úrovni. Skalní fanoušci mohou hrát Skylanders Trap Team s celou svou sbírkou 175 kompatibilních postav z her Skylanders Swap Force , Skylanders Giants a Skylanders: Spyro’s Adventure .
  • Zcela nová skupina Skylanderů, známá jako mistři pastí stojí na čele vyzbrojena svými nadrozměrnými křišťálovými zbraněmi v boji proti nejhledanějším darebáků a arcizloduchovi KAOS. Ve hře Vás čeká více než 50 nových hratelných Skylanders hrdinů, včetně nových mistrů pastí, klíčových Skylanderů a propracovaných původních, oblíbených Skylanderů.



    Obsah balení:

  • Hra Skylanders Trap Team
  • Traptanium portál
  • 2 figurky Skylanderů
  • 2 pasti
  • Plakát s postavou ze hry.
  • 2 archy s nálepkami s tajnými kódy.
  • 2 hrací karty.



    Skylanders Trap Team (Starter Pack)


  • Recenze na Skylanders Trap Team (Starter Pack)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.